Σκηνές Αποκάλυψης στους δρόμους της Αθήνας: Ανησυχία για τους εγκλωβισμένους που είχαν προβλήματα υγείας.

0
250

Μιλάμε για την απόλυτη κατάρρευση του περιβόητου «επιτελικού κράτους» που φαίνεται ότι στήθηκε από έναν άνθρωπο που σύντομα θα απασχολήσει την Ελληνική δικαιοσύνη.

Χιλιάδες οδηγοί, μεταξύ των οποίων ολόκληρες οικογένειες, ηλικιωμένοι, νεφροπαθείς, με προβλήματα υγείας, μωρά παιδιά, να παραμένουν ακόμα και τώρα εγκλωβισμένοι χωρίς φαγητό, χωρίς νερό, χωρίς τουαλέτα, χωρίς τα βασικά για να επιβιώσουν.

Εδώ και τόσες ώρες να μην υπάρχει κανένας για να τους βοηθήσει! Να τους δώσει ένα ποτήρι νερό. Κάτι ζεστό να πιούν.

Άνθρωποι που αναγκάστηκαν να φύγουν και να εγκαταλείψουν τα αυτοκίνητα τους για να γλιτώσουν τη ζωή τους. Άνθρωποι σε απόγνωση να πηδούν μάντρες και κάγκελα-όσοι μπορούσαν-για να καταφύγουν σε κάποιον κλειστό χώρο, την ώρα που στα βόρεια προάστια υπήρχαν εκτεταμένες διακοπές ρεύματος.

Η Αττική οδός, η Χαλανδρίου, η Κατεχάκη, η Αργυρουπόλεως, οι γύρω δρόμοι έχουν μετατραπεί σε απέραντο νεκροταφείο αυτοκινήτων, δημιουργώντας μία απόκοσμη εικόνα αποκάλυψης.

Όλα αυτά για μία κακοκαιρία η οποία ήταν γνωστή και προδιαγεγραμμένη. Όλα αυτά επειδή το επιτελικό κράτος διέπραξε εγκληματικά λάθη.

-Πως είναι δυνατόν ενώ η Αττική οδός είναι ήδη εγκλωβισμένη, να αναστέλλονται τα δρομολόγια του μετρό από και προς το αεροδρόμιο;

-Πως θα έφευγαν αυτοί οι άνθρωποι;

-Πως θα γυρνούσαν;

Ισπανοί τουρίστες μέσα σε ταξί έχασαν την πτήση τους και παρέμειναν επί ώρες χωρίς να ξέρουν πραγματικά τι να κάνουν.

Γεγονότα που προκαλούν αποτροπιασμό! Εκτός από τους χιλιάδες οδηγούς που εγκλωβίστηκαν για πολλές ώρες σε όλες τις κεντρικές αρτηρίες, ένα πραγματικό μαρτύριο έζησαν και όσοι χρησιμοποίησαν το τρένο.

Για να μην πούμε για το έγκλημα, να ανασταλούν τα δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, με αποτέλεσμα να έχουν εγκλωβίστηκε εκεί εκατοντάδες άνθρωποι, καθώς δεν μπορούσαν επί ώρες να ξεφύγουν λόγω της κατάστασης στην Αττική Οδό!

Απόλυτα αβοήθητοι και «ξεχασμένοι» από το επιτελικό κράτος του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι -μεταξύ άλλων- και οι επιβάτες ενός τρένου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, καθώς τα χιόνια της κακοκαιρίας «Ελπίς» τούς εγκλώβισαν στην αμαξοστοιχία για 16 ολόκληρες ώρες!

Νεφροπαθείς χωρίς τα φάρμακα τους, επί ώρες στο χάος. Άνθρωποι με προβλήματα υγείας. Που πήγαιναν οι γυρνούσαν από νοσοκομείο. Μωρά παιδιά να ουρλιάζουν και να μελανιάζουν από το κρύο.

Που; Στο λεγόμενο επιτελικό κράτος των αρίστων. Και ακόμα δεν έχει πέσει ούτε ένα κεφάλι.

Συγκλόνισε τον ΣΚΑΙ ο εγκλωβισμένος γέροντας: «Μας αφήνουν να πεθάνουμε»!

Βέβαια το ερώτημα είναι γιατί έπρεπε να φτάσουμε ως την νύχτα για να βγει ο στρατός να βοηθήσει αφού τελικά αυτή ήταν η μόνη λύση καθώς το κράτος δεν μπορούσε.

Γιατί άφησαν όλη μέρα τον κόσμο να περιμένει μέσα στο κρύο χωρίς ελπίδα;

Από τη στιγμή που ούτε η εταιρεία στην Αττική Οδό, ούτε ο κρατικός μηχανισμός είχαν τη δυνατότητα να κάνουν κάτι γιατί δεν έστειλαν τον στρατό από την πρώτη στιγμή και χάθηκαν τόσες ώρες;

Που; Στο λεγόμενο επιτελικό κράτος των αρίστων. Και ακόμα δεν έχει πέσει ούτε ένα κεφάλι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here