Σκληρή Επιστολή-Προειδοποίηση Αβραμίδη στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

0
367

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή…

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Αδυνατώ πράγματι να αντιληφθώ την εμμονή σας για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό του πληθυσμού της Ελλάδος. Είναι κατά βάση αντισυνταγματικό και σύμφωνα με την Ιπποκράτεια λογική, μεγάλο λάθος. Θα σας προτρέψω, όχι με έπαρση, αλλά με παρρησία, να το πάρετε αλλιώς το θέμα.

Θα μπορούσαν τα επιτελεία σας να είχαν προτείνει την εισαγωγή μιας επαρκούς ποσότητας των μονοκλωνικών αντισωμάτων από τις ΗΠΑ και να είχε λήξει ο βαθμός επικινδυνότητας στις ΜΕΘ. Χάθηκαν έως τώρα 15.000 άνθρωποι στα νοσοκομεία της χώρας μας και την κύρια ευθύνη την έχετε εσείς και η κυβέρνηση σας. Δεν είναι μόνο πολιτική η ευθύνη σας αλλά και ποινική!

Κάνετε διακρίσεις σε ασθενείς και χορηγείτε κατά το δοκούν τα μονοκλωνικά αντισώματα, (πχ στον αρχιεπίσκοπο). Θα είχαμε πολύ λιγότερα θύματα, εάν είχατε μεριμνήσει να εισάγετε τα μονοκλωνικά αντισώματα από τις ΗΠΑ.

Δεν θέλω να φανώ πολεμικός στην παρούσα κατάσταση, αλλά οφείλω να σας υπενθυμίσω πως έχετε κυριολεκτικά διαλύσει και αποδυναμώσει το ΕΣΥ.

α μπορούσατε να το στελεχώσετε με ειδικούς γιατρούς και να προλάβετε τα χειρότερα. Βεβαίως ουδόλως το πράξατε, ούτε καν δείξατε ενδιαφέρον προς την κατεύθυνση αυτή. Είστε υπεύθυνος για σωρεία λαθών αναφορικά με τα self tests τα οποία δεν έχουν αξιοπιστία.

Χρηματοδοτήσατε τα ΜΜΕ για λόγους καθαρής προπαγάνδας με πενήντα εκατομμύρια ευρώ, ενώ θα μπορούσατε με αυτά τα χρήματα να φτιάξετε νέες ΜΕΘ και να διοριστούν ειδικοί γιατροί. Προτιμάτε την προπαγάνδα κύριε Πρωθυπουργέ, από την υγεία των Ελλήνων.

Η ομάδα του αιματολογικού από το νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης παρασκεύασε φάρμακο από τα Τ-λεμφοκύτταρα, το οποίο στις μελέτες απέδειξε, πως είναι πολύ αξιόλογο φάρμακο κατά του covid. Δεν τους δίνετε άδεια να το βάλουν σε παραγωγή και να χορηγείται άμεσα στις ΜΕΘ.

Αυτό υπονοεί πολλά πράγματα και μας βάζει σε αρνητικές σκέψεις. Επειδή λοιπόν κύριε Μητσοτάκη, απέναντι σας υπάρχουν αρκετοί νοήμονες άνθρωποι, να είστε βέβαιος, πως θα εξαντλήσουμε κάθε μέσον πολιτικό, αλλά και νομικό, στην κατεύθυνση της σωτηρίας της πατρίδας μας.

Με τιμή εις το αξίωμα σας
Γαβριήλ Αβραμίδης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here