Σκουρλέτης: Πολιτική Τυμβωρυχία αντί αυτοκριτικής και μέτρων δασοπροστασίας και αντιμετώπισης της κλιματικής κρίσης.

0
311

Η πολιτική τυμβωρυχία του πρωθυπουργού, ο οποίος αντιπαρέβαλλε τα καμένα στρέμματα με τους νεκρούς, θα τον συνοδεύει σε όλο τον πολιτικό του βίο, ωστόσο το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι φάνηκε να μην κατάλαβε το μήνυμα από τις καταστροφές στη Μάνδρα, στο Μάτι και τις πρόσφατες πυρκαγιές, για το τι πρέπει να αλλάξει, τις διαχρονικές παθογένειες της δασοπυρόσβεσης και της δασοπροστασίας, τις πολιτικές των πελατειακών σχέσεων των κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που γέννησαν οικισμούς-τερατουργήματα, επεσήμανε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτής Επικρατείας, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον Real FM 97.8, στον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαδόπουλο.

Αναφερόμενος στην εξέλιξη της πανδημίας, ο Πάνος Σκουρλέτης τόνισε ότι πρέπει να γίνει εκστρατεία για να πειστούν  όσο περισσότεροι γίνεται να εμβολιαστούν και ότι πρέπει να πάψει η αντιφατική διαχείριση με τη διαφορετική αντιμετώπιση κατηγοριών πληθυσμού και δραστηριοτήτων.

Ως προς την προετοιμασία για τους επόμενους μήνες, σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Βλέπετε τώρα ότι το σύστημα Υγείας κινδυνεύει να κρασάρει, όχι μόνο από την πίεση των ασθενών, αλλά και από την έλλειψη προσωπικού. Ποια είναι η δεξαμενή των ανθρώπων, υγειονομικών, νοσηλευτικού προσωπικού, γιατρών, που έχει δημιουργηθεί όλο αυτό το διάστημα; Τίποτα.

Το μόνο που ακούμε είναι πως θα βάλουμε ιδιωτικές εταιρίες μέσα. Όπως θα βάλουμε ιδιώτες στα δάση, όπως θα βάλουμε ιδιώτες στην εκπαίδευση. Τα πάντα στο βωμό του ιδιωτικού κέρδους».

Ακούστε τη συνέντευξη:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here