Σκουρλέτης προς Δημάρχους: Στείλτε μου αμέσως στοιχεία για τους μηχανικούς σας.

0
202

Ελλιπή ανταπόκριση Δήμων ως προς την υποβολή στοιχείων για τους μηχανικούς τους, επισημαίνει ο Υπουργός Εσωτερικών σε εξαιρετικά επείγον έγγραφό του.

Με αυτό, ο κ. Σκουρλέτης επανέρχεται ειδικά προς 33 Δήμους που δεν ανταποκρίθηκαν στο αίτημά του και, είκοσι ημέρες μετά τη λήξη της προθεσμίας που τους έθεσε, δεν έχουν υποβάλει τα απαραίτητα δεδομένα.

Πρόκειται για τους Δήμους:

Αγιάς, Αγίας Βαρβάρας, Αρριανών, Αρχανών-Αστερουσίων, Γόρτυνας, Ερέτριας, Ζηρού, Ηλιουπόλεως, Ιστιαίας-Αιδηψού, Καισαριανής, Κεντρικών Τζουμέρκων, Κηφισιάς, Λίμνης Πλαστήρα, Μεγανησίου, Μετσόβου, Μονεμβασιάς, Νέας Προποντίδας, Νικολάου Σκουφά, Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, Οιχαλίας, Οροπεδίου Λασιθίου, Παξών, Πύλου-Νέστορος, Ρεθύμνης, Σαμοθράκης, Σιντικής, Σφακίων, Τεμπών, Τροιζηνίας-Μεθάνων, Φαρκαδόνας,Φιλιατών, Φούρνων Κορσέων και Χάλκης.

Τώρα λοιπόν, τους ζητά ξανά να ανταποκριθούν άμεσα, θέτοντάς τους ως νέα καταληκτική ημερομηνία την 07/02/18.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Υπουργός στις 27/12, με την αριθμ.42 εγκύκλιό του, είχε θέσει προθεσμία παροχής συγκεκριμένων λεπτομερών δεδομένων σχετικά με το προσωπικό του κλάδου ΠΕ και ΤΕ Μηχανικών, μόνιμο και ΙΔΑΧ, που στελεχώνει τις οργανικές μονάδες των Δήμων, έως την 12/01/18.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η συγκέντρωση της πληροφόρησης αποσκοπούσε «στον εντοπισμό των μηχανικών που προέρχονται από τις πρώην ΤΥΔΚ», καθώς και «στην ολοκληρωμένη και αναλυτική αποτύπωση των οργανικών μονάδων όπου απασχολούνται οι προαναφερθέντες μηχανικοί σε Δήμους».

Ενδιαφέρον αποτελεί πάντως το δεδομένο ότι φέρουν το χαρακτηρισμό «εξαιρετικά επείγον» και τα δύο έγγραφα του Υπουργού ειδικά για τη συγκεκριμένη κατηγορία υπαλλήλων.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here