Σοβαρότατη Καταγγελία της Ελληνικής Λύσης για την δήθεν συνάντηση Τραμπ-Μητσοτάκη: Δεν υπάρχει καμία συνάντηση, τον πρόεδρο της Κολομβίας όμως τον είδε!

0
436

Ανακοίνωση για τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ντόναλντ Τραμπ εξέδωσε η Ελληνική Λύση.

Όπως αναφέρεται σε αυτή:

Αυτή η ανακοίνωση είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα μεταδοθεί από τα ΜΜΕ. Εμείς ως Ελληνική Λύση, είμαστε όμως υποχρεωμένοι να λέμε την αλήθεια στους Έλληνες!

Τις τελευταίες μέρες επιχειρείται μια «επικοινωνιακή» συμπαιγνία ΜΜΕ-Κυβέρνησης με τη δήθεν συνάντηση Μητσοτάκη- Τραμπ!

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει συνάντηση Τραμπ-Μητσοτάκη! «Βάφτισαν» το κρέας (δεξίωση)  ψάρι (συνάντηση Τραμπ-Μητσοτάκη), ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για μία δεξίωση για αρχηγούς 140 κρατών, όπου το προεδρικό ζευγάρι των ΗΠΑ δέχεται για 20-30 δευτερόλεπτα τα άλλα ζεύγη αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων!

«Βαφτίζουν» το κρέας ψάρι!

«Βαφτίζουν» τα Σκόπια «Βόρεια Μακεδονία»!

«Βαφτίζουν» τους λαθροεισβολείς «πρόσφυγες»!

Αυτή η Κυβέρνηση κανονικά θα έπρεπε να ονομάζεται……«Κυβέρνηση νονών»!

Υ.Γ. Ο Τραμπ ακύρωσε την συνάντηση με τον Μητσοτάκη. Με δικαιολογία….την ιστορία της πλάκας που κινούν οι Δημοκρατικοί εναντίον του, αρνήθηκε να δει τον Μητσοτάκη!!

Υ.Γ.1. Η μόνη αλήθεια σύμφωνα με πληροφορίες ήταν η συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Κολομβίας! Εντελώς τυχαία ο χώρος συνάντησης ονομαζόταν «NOOR»!

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας, εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here