ΣΟΚ με την αυτοκτονία του διάσημου ηθοποιού Robin Williams!

0
185

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο διάσημος ηθοποιός Robin Williams βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, στη βόρεια Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Οι πρώτες πληροφορίες, όσον αφορά στον θάνατο του 63χρονου ηθοποιού, κάνουν λόγο για αυτοκτονία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας ο ηθοποιός, ο οποίος ζούσε με τη σύζυγό του, κηρύχθηκε νεκρός στις 12/08/2014 και ώρα τοπική 12:02.

Οι έρευνες για τα αίτια του θανάτου του ηθοποιού είναι σε εξέλιξη, ωστόσο, αμερικανικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο οποίος έσπευσε στο σπίτι του Williams, όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία, «η οποία προκλήθηκε από ασφυξία».

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είχε δώσει προσωπική μάχη με τον εθισμό στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά στο παρελθόν, ενώ είχε εισαχθεί σε κέντρο αποκατάστασης στη Μινεσότα για να αντιμετωπίσει τα προβλήματά του.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπός του, πρόσφατα είχε επιστρέψει σε κέντρο αποκατάστασης για να βελτιώσει την ψυχική του ηρεμία και να «επικεντρωθεί στην συνεχιζόμενη δέσμευσή του στη νηφαλιότητα».

«Ο Robin Williams έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 12/08/2014 το πρωί. Πάλευε με μια σοβαρή μορφή κατάθλιψης το τελευταίο διάστημα», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο εκπρόσωπός του. 

Η σύζυγος του Robin Williams, Susan Schneider, σε ανακοίνωση που εξέδωσε για τον θάνατο του αγαπημένου της συντρόφου…….απευθύνει έκκληση στους θαυμαστές του ηθοποιού και στα ΜΜΕ να σεβαστούν το πένθος της οικογένειάς της.

«Αυτό το πρωί έχασα τον σύζυγό μου και τον καλύτερό μου φίλο, ενώ ο κόσμος έχασε έναν αγαπημένο καλλιτέχνη και ένα όμορφο πλάσμα», αναφέρει και δηλώνει συντετριμμένη από τον θάνατο του Williams.

«Εκ μέρους τη οικογένειας του Robin, παρακαλούμε για την προστασία της προσωπικής μας ζωής, κατά τη διάρκεια του πένθους μας. Ελπίδα μας είναι ότι θα μνημονεύεται, όχι για τον τρόπο που πέθανε, αλλά για τις αμέτρητες στιγμές χαράς και γέλιου που προσέφερε σε εκατομμύρια», σημειώνει.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here