ΣΟΚ Προκαλούν τα σχόλια της Κυβέρνησης για τον Γιώργο Τράγκα!

0
330

Ο δημοσιογράφος και επικεφαλής του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι, Γιώργος Τράγκας, έχασε τη μάχη και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών και οι κανίβαλοι της κυβέρνησης αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν αυτό το στενάχωρο γεγονός για να πουλήσουν…εμβόλια.

Την ώρα που η Ελλάδα θρηνούσε για το θάνατο του εμβληματικού δημοσιογράφου στελέχη της κυβέρνησης αποφάσισαν να του κάνουν κριτική!

Ο Γιώργος Τράγκας ήταν ένας πατριώτης, αγωνιστής για τη δημοκρατία και μέχρι τέλους αντίπαλος του Κ. Μητσοτάκη. Το τελευταίο μάλλον οι ανθρωποφάγοι της κυβέρνησης δεν το ξέχασαν και λίγες ώρες μετά τον θάνατό του έκαναν εξοργιστικές αναρτήσεις.

Η αρχή έγινε από τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνη Γεωργιάδη (από ποιον άλλον;) ο οποίος επέκρινε τον νεκρό, με ούτε καν πέντε ώρες να έχουν συμπληρωθεί από τον θάνατό του (σύμφωνα με το νοσοκομείο Σωτηρία ο κ.Τράγκας πέθανε στις 03:10 και η ανάρτηση του Άδωνη Γεωργιάδη έγινε στις 07:29).

Έγραψε λοιπόν ο κ. Γεωργιάδης για τον Γιώργο Τράγκα πως «δυστυχώς το απίστευτο ταλέντο του, κατά την γνώμη μου, τον παρέσυρε σε λαϊκισμούς και υπερβολές αλλά αυτό δεν ακυρώνει τις ικανότητες του»…

Δεν θα μπορούσε ο Α. Γεωργιάδης να γράψει απλά μια εκφράσει απλώς τα συλλυπητήριά του και να εκφράσει τη γνώμη του κάποια άλλη ώρα;

Λίγη ώρα αργότερα ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, μίλησε για «φωνές χωρίς σοβαρότητα που στοιχίζουν ζωές» και προσπάθησε να πουλήσει τα εμβόλια για τον κορωνοϊό λέγοντας ότι «μόνος τρόπος να ξεφύγουμε από την πανδημία είναι ο εμβολιασμός».

«Διάφορες φωνές που υπήρχαν και εξακολουθούν να υπάρχουν, ορισμένες φορές και στα όρια της καθόλου σοβαρότητας, στοιχίζουν ζωές. Απόψεις που είτε παίρνουν πολιτική χροιά είτε οφείλονται σε βαθύτερα κοινωνικά, πολιτιστικά και θρησκευτικά ζητήματα…Η στιγμή μπροστά στον κορωνοϊό είναι η ζωή και ο θάνατος, και αυτό φαίνεται με τραγικό τρόπο στις ζωές που χάνονται σε καθημερινή βάση. Ο μόνος τρόπος να ξεφύγουμε από την πανδημία είναι ο εμβολιασμός»…είπε χαρακτηριστικά ο Μ. Θεμιστοκλέους εκφράζοντας τα βαθιά του συλλυπητήρια.

Δεν θα σχολιάσουμε το πως μεταδόθηκε ο θάνατος του Γιώργου Τράγκα από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, καθώς εδώ και καιρό μας έχουν δείξει τον ρόλο τους, παρόλα αυτά όμως δεν περιμέναμε από τα στελέχη της κυβέρνησης να κάνουν τέτοιες δηλώσεις ελάχιστες ώρες μετά τον θάνατο κάποιου ανθρώπου.

Ντροπή σας κύριοι!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: «Ο Τράγκας δεν ήταν αντιεμβολιαστής, έδινε μάχη με τον εαυτό του».

Για τη στάση του Γιώργου Τράγκα απέναντι στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού μίλησε ο συνεργάτης του, Πάρις Κουρτζίδης, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, με αφορμή τον θάνατό του τα ξημερώματα.

«Ήθελε να εμβολιαστεί. Όποιον κι αν ακούσετε να σας πει κάτι άλλο δε λέει την αλήθεια. Ο Γιώργος ήθελε και έδινε μάχη με τον εαυτό του, με την ψυχολογία του, με τις φοβίες του.

Γιατί ήξερε ότι όπως και να’ χει, όσο καλό ή κακό εμβόλιο και να είναι, σε ένα βαθμό θα τον προστατεύσει, και γι’ αυτό έδινε μια μάχη με τον εαυτό του.

Είχε δημιουργηθεί μια φοβία από μία αλλεργία που είχε, από αρκετές άλλες, τρεις βασικές. Δεν ήταν αντιεμβολιαστής. Ανησυχούσε για το τι είδους εμβόλιο είναι. Δεν έλεγε επ’ ουδενί να μην το κάνει κάποιος, αντιθέτως έλεγε ότι μπορεί να το κάνει με τη βούλησή του»…ανέφερε ο κ. Κουρτζίδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here