Σοφία Χέλκβιστ: Έκλεψε την καρδιά του πρίγκιπα Καρλ Φίλιπ!

0
456

Τα παραμύθια στη ζωή για μια ακόμη φορά πραγματοποιούνται. Και μπορεί η Σουηδέζα μοντέλο και καθηγήτρια γιόγκα Σοφία Χέλκβιστ να μην είδε τον πρίγκιπά της πάνω σε άσπρο άλογο, τον καμάρωσε όμως σε ένα ακριβό αυτοκίνητο Volvo – σουηδικό γαρ – με πολλά άλογα.

Κι αν δεν μπήκατε ακόμη στο νόημα περί τίνος πρόκειται, εξηγούμε….Ο νεαρός, πολύφερνος πλέη μπόυ γαμπρός των βασιλικών οίκων της Ευρώπης, γιος του βασιλιά Κάρολου Γουσταύου και της βασίλισσας Σύλβιας της Σουηδίας πρίγκιπας Καρλ Φίλιπ Έντμουντ Μπέρτιλ, δούκας του Βάρμλαντ αρραβωνιάστηκε την Σοφία Χέλκβιστ, πρώην μοντέλο, παίκτρια του σκανδαλιστικού με σεξ και αλκοόλ ριάλιτι «Ξενοδοχείο ο Παράδεισος» που έκανε και τόπλες φωτογραφίες το 2005.

Ποια είναι

Η Σοφία Κριστίνα Χέλκβιστ γεννήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου του 1984, που σημαίνει ότι είναι μια έξω καρδιά Τοξοτίνα, αισιόδοξη, με αγάπη για τη ζωή.

Μέχρι τα 6 της ζούσε στο Τάμπι και κατόπιν μετακόμισε με την οικογένειά της στο Αλβντάλεν . Όταν έφτασε 16 χρόνων άρχισε να παίρνει μέρος σε ερωτικές ταινίες για την Ταϊλάνδη και τη Σουηδία, ε για μια Σουηδέζα δεν είναι και τίποτα σπουδαίο αυτό….

Παράλληλα μετακόμισε στη Στοκχόλμη για να σπουδάσει αλλά και να βγάλει τα προς το ζειν δουλεύοντας σαν σερβιτόρα και κάνοντας το μανεκέν. Στα 20 πόζαρε για το ανδρικό περιοδικό Slitz γυμνόστηθη κι ανακηρύχτηκε από τους αναγνώστες του, Miss Slitz 2004.

Στη συνέχεια ήρθε o ντόρος από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι «Ξενοδοχείο ο Παράδεισος» και αφού ο θόρυβος κόπασε το 2005 πήγε στη Νέα Υόρκη όπου μελέτησε για να γίνει καθηγήτρια της γιόγκα κι άνοιξε δικό της κέντρο γιόγκα στο Μανχάταν.

Όμως κι εκεί τα σκάνδαλα την ακολουθούσαν , αφού τα έντυπα αποκάλυψαν ότι κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στο Λας Βέγκας έκανε παρέα με την λεσβία πορνοστάρ Τζένα Τζέημσον.

Σε εντελώς διαφορετικό χώρο κινήθηκε το 2010 ταξιδεύοντας στη Νότιο Αφρική με το Πρόγραμμα «Playground» υπέρ της προστασίας ορφανών και κακοποιημένων παιδιών, για το κέντρο που ίδρυσε μαζί με τη φίλη της Φρίντα Βέστερμπεργκ.

Η μοιραία και τυχερή γνωριμία

Το 2010 η Σοφία Κριστίνα συναντά τον πρίγκιπα των ονείρων της, τον γοητευτικό Καρλ Φίλιπ γεννημένο στις 13 Μαΐου – ταυράκι – του 1979, σε ένα κλαμπ και ο έρωτάς τους φουντώνει μέρα με τη μέρα.

Τα βασιλικά πεθερικά όμως, είχαν ορισμένες αντιρρήσεις ως προς το παρελθόν της μέλλουσας νύφης τους. Όλη η βασιλική οικογένεια προτιμούσε και αγαπούσε την επί δεκαετία φιλενάδα του πρίγκιπα την Έμα Πέρναλντ (μοιάζει λίγο με την Σοφία σκουρομάλλα κι αυτή) που εργάζεται σε περίοπτη θέση σε μεγάλο διαφημιστικό γραφείο και από την οποία χώρισε το 2009.

Βλέποντας τους δυο νέους όμως να επιμένουν στη σχέση τους το παλάτι ανακοινώνει το δεσμό τους και επίσημα τον Αύγουστο του 2010. Οι ερωτευμένοι τον Απρίλιο του 2011 άρχισαν να συζούν σε μια ιδιωτική κατοικία.

Μια νύχτα του περασμένου Ιουνίου, ο Καρλ δεν κοιμήθηκε σχεδόν καθόλου αφού προετοιμαζόταν για την επομένη που θα έκανε πρόταση-έκπληξη στην εκλεκτή του. Συνήθως ξυπνάει αυτή πρώτη για να πάει στη δουλειά της, αλλά εκείνη την ημέρα ο Καρλ σηκώθηκε απ τα χαράματα από την αγωνία.

Το δαχτυλίδι που της δώρισε ήταν ένα μονόπετρο στολισμένο με στεφάνι από μπριγιάν από τον βασιλικό κοσμηματοπώλη W. A. Bolin, στη σχεδίαση του οποίου συνέβαλε κι ο Καρλ αφού έχει σπουδάσει στις ΗΠΑ σχέδιο, και λένε ότι στοίχισε περίπου 16.517 δολάρια.

Λίγο μετά, στις 27 Ιουνίου ανακοινώθηκαν οι αρραβώνες του ζεύγους, αφού ο βασιλιάς πήρε την έγκριση και του σουηδικού Κοινοβουλίου , όπως επιτάσσει το σύνταγμα. « Έχω την τιμή να αρραβωνιαστώ αυτό το φανταστικό κορίτσι,» δήλωσε σε συνέντευξη τύπου ο πρίγκιπας .

Μπράβο Καρλ Φίλιπ, μπράβο πρίγκιπά μου, εξ άλλου όλοι γνωρίζουμε ότι στις σκανδιναβικές χώρες η νοοτροπία ακόμη και των βασιλιάδων είναι διαφορετική. Ο γάμος προγραμματίζεται για να γίνει στις 13 Ιουνίου του 2015 μια από τις καλές εποχές στην Σουηδία , στο παρεκκλήσι των ανακτόρων.

Η γνώμη για τη Σοφία

Στην επίσημη φωτογραφία των αρραβώνων το ζευγάρι προσπάθησε να μοιάζει στο styling τουλάχιστον με τον πρίγκιπα Ουίλλιαμ και την Κέιτ Μίντλτον , στην αντίστοιχη στιγμή.

Όμως πολλοί ιδίως δημοσιογράφοι το κατέκριναν: «Η Σοφία, ότι και να κάνουν οι στιλίστες της για την εμφάνισή της, πάντα θα θυμίζει το παρελθόν της.

Δηλαδή φτηνή στρίπερ που κέρδισε το…..λόττο, με απαίσια δόντια – αυτό είναι αλήθεια -, με κόκκινο φόρεμα που είναι το χρώμα των….πονηρών γυναικών, φορούσε στη φωτό των αρραβώνων, δίχως καμιά φινέτσα κι ας δηλώνει ότι δεν φανταζόταν ποτέ να βρει την ευτυχία της δίπλα σε ένα πρίγκιπα.»

Ναι, καλά, που θα της τύχαινε άλλο τέτοιο κελεπούρι! «Όσο περισσότερο είμαστε μαζί τόσο πιο πολύ μεγάλωνε η αγάπη μου για εκείνον. Όποιος τον γνωρίζει βλέπει ότι ο Καρλ Φίλιπ είναι ένα ταπεινό, ζεστό κι ευγενικό πλάσμα.

Από την αρχή μερικοί άνθρωποι σου κάνουν κλικ, αλλά δεν πίστευα ότι θα φτάναμε και στο γάμο,» λέει.

Και ο Καρλ Φίλιπ: «Αισθάνομαι μεγάλη σιγουριά που έχω τη Σοφία δίπλα μου. Σχεδιάζουμε να κάνουμε οικογένεια, αλλά προς το παρόν θέλουμε να ζήσουμε και να χαρούμε μαζί το σήμερα».

Η 30άνταρα Σοφία ήξερε καλά φαίνεται να κουμαντάρει τον 35άχρονο υψηλότατο κι ας είναι και ταύρος. «Από την αρχή έδειξα αποφασιστικότητα και τι θέλω. Ποια είμαι και ποιες οι αξίες μου στη ζωή. Βρίσκομαι εδώ, για τον πιο όμορφο λόγο στον κόσμο κι αυτός είναι η αγάπη. Όσο η αγάπη είναι δυνατή είμαι κι εγώ δυνατή.» Γάτα η Σοφία, εμ τι γιόγκα σπούδασε…..

Ο πρίγκιπας

Ο Καρλ Φίλιπ, από τότε που γεννήθηκε ανατράφηκε για να διαδεχθεί τον πατέρα του, μέχρι τότε που η Βουλή αποφάσισε να πάρει το θρόνο η πρωτότοκη Βικτώρια κι ας ήταν κορίτσι , φέρνοντας τον Καρλ στην τρίτη θέση της διαδοχής.

Ο πρίγκιπας, μοιάζει πολύ του γόη σταρ Ορλάντο Μπλουμ, αγαπά να οδηγεί αγωνιστικά αυτοκίνητα, και γενικά τα επικίνδυνα σπορ, είναι κομψός, δεν έχει καμία πικρία που έχασε το στέμμα και απολαμβάνει τη ζωή του.

Περιζήτητος εργένης, όπως και ο πατέρας του (εξ άλλου σκάνδαλο ξέσπασε το 2010 με τις εξωσυζυγικές σχέσεις του) , φαίνεται να αγαπά τη μνηστή του και να κλείνει τα αυτιά του στα….παπαγαλάκια που απορούν αφ ενός γιατί δεν κάνει στη Σουηδία το φιλανθρωπικό έργο της η Σοφία , που έκανε στην Αφρική, και αφ ετέρου γιατί δεν πάει να φτιάξει τα δόντια της.

Επίσης κάτι άλλο είναι ότι θα πρέπει η νέα Βουλή που θα εκλεγεί στις ερχόμενες εκλογές, μάλλον αριστερή, μετά από οκτώ χρόνια διακυβέρνησης από τη δεξιά, να συζητήσει για μείωση των απολαβών της βασιλικής οικογένειας, λόγω κρίσης.

Έτσι ο πρίγκιπας Κάρλ Φίλιπ θα πρέπει να δουλεύει όπως και η γυναίκα του, αφού είναι φτωχή, όπως κι ο σύζυγος της διαδόχου Βικτώριας. Ήδη ο βασιλιάς και η βασίλισσα εργάζονται, ενώ η πριγκίπισσα Μαντλίν που ζει στην Αμερική με τον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της, δεν έχει ανάγκη.

Εμείς πάντως από το να ευχηθούμε καλά στέφανα, δεν μπορούμε να πάρουμε καμιά άλλη θέση. Το μέλλον είναι μπροστά και θα δείξει.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here