Στα «πράσα» πιάστηκε 35χρονος διαρρήκτης στη Νέα Ερυθραία!

0
197

Ένας 35χρονος συνελήφθη στις 04/08/2016, στη Νέα Ερυθραία, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, κατηγορούμενος για κλοπές, ενώ αναζητείται o συνεργός του.

Οι δύο δράστες εισήλθαν σε οικία στη Νέα Ερυθραία, σπάζοντας με βαριοπούλα ένα παράθυρο και στη συνέχεια, αφού ερεύνησαν τους χώρους, αφαίρεσαν από το εσωτερικό κοσμήματα και νομίσματα.

Πριν διαφύγουν, ο 35χρονος έγινε αντιληπτός από ένοικο της οικίας και αστυνομικοί που πήγαν άμεσα στο σημείο τον συνέλαβαν.

Στην κατοχή του βρέθηκαν μία βαριοπούλα, ένα ειδικό εργαλείο για τη διάρρηξη κλειδαριών αυτοκινήτων, ένα μαχαίρι, ένα κλεμμένο κινητό τηλέφωνο και τα αφαιρεθέντα από την οικία νομίσματα. Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Ερυθραίας, οι δύο δράστες είχαν διαπράξει, την τελευταία εβδομάδα, τέσσερις επιπλέον κλοπές στις περιοχές Νέας Ερυθραίας και Εκάλης.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here