Στα Τάρταρα η οικονομία του παράνομου ψευδοκράτους των κατεχομένων: Έλλειμμα 1,46 δις τουρκικές λίρες για το 2022.

0
241

Άρχισε την Τρίτη να συζητείται ο «προϋπολογισμός» του παράνομου ψευδοκράτους για το 2022, ο οποίος προνοεί δαπάνες 12,7 δισεκατομμυρίων τουρκικών λιρών (1,11 δισεκατομμύρια ευρώ), έσοδα 11,24 δις τουρκικές λίρες, ενώ το έλλειμμα ανέρχεται στο 1,46 δισ. τουρκικές λίρες.

Ο «προϋπολογισμός» που εγκρίθηκε από το παράνομο ψευδό-υπουργικό «συμβούλιο» θα συζητηθεί στη συνέχεια στην παράνομη ψευδοβουλή για τρεις ημέρες.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο Οντέρ Σενάρογλου είπε ότι η διαδικασία επιταχύνθηκε ως αποτέλεσμα της συναίνεσης των παράνομων «πολιτικών κομμάτων», λαμβάνοντας υπόψη την ημερομηνία των παράνομων πρόωρων «εκλογών». Ανέφερε επίσης ότι η πανδημία έχει επηρεάσει σοβαρά τομείς όπως η υγεία, η οικονομία και η παιδεία.

Από την πλευρά του, ο Ντουρσούν Ογούζ είπε ότι η πανδημία του κορωνοϊού θα συνεχιστεί και το 2022, προσθέτοντας ότι αν και η αβεβαιότητα και οι κίνδυνοι συνεχίζονται, οι επιπτώσεις στην οικονομία παρουσιάζουν πτωτική τάση, ενώ ευχαρίστησε την Τουρκία για την στήριξη της.

Στις 374.299 ο πληθυσμός στα κατεχόμενα.

Η «υπουργός εσωτερικών» στα κατεχόμενα, δήλωσε πως ο πληθυσμός εκεί φθάνει στα 374 299 άτομα, από τα οποία 252.497 είναι «υπήκοοι» του ψευδοκράτους και 121.802 έχουν «έγκυρες άδειες διαμονής».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here