Στην Ομόνοια δεν κολλάει, στην Κυψέλη κολλάει…του Θανάση Καραμπάτσου-Documento

0
513

Μιας κι έγινε λόγος για κακοποίηση και σεξισμό, ιδού ένα βίντεο που σατιρίζει το αποσυρθέν σποτ της πολιτικής προστασίας με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Λούλη, που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Διονύσης Ατζαράκης παραθέτει το (ειλικρινές) σποτάκι εδώ:

Στην πλατεία καλούσε τον Λούλη η («άμυαλη» κατά το σποτ) κοπέλα του, η οποία πλατεία ήταν γεμάτη «μπαχαλάκηδες», όπως είπε ο βουλευτής Μπογδάνος της ΝΔ σε τηλεοπτική εκπομπή καλώντας την αξιωματική αντιπολίτευση να τους μαζέψει!

Η αβάσταχτη ελαφρότητα της πολιτικής επικοινωνίας περνά μέσα από τις πλατείες. Στην Αγία Παρασκευή ο δήμαρχος κάλεσε τα ΜΑΤ επειδή διακινούνταν ναρκωτικά! Έλεος! Στην Κυψέλη έσβησαν τα φώτα και τα ΜΑΤ κυνήγησαν, έσπασαν στο ξύλο, συνέλαβαν κι έπνιξαν στα δακρυγόνα όποιον ήταν απλώς στον δρόμο.

Η (φτηνή) δικαιολογία ήταν ότι ειδοποιήθηκαν από ανώνυμο τηλεφώνημα για ληστεία με απειλή μαχαιριού. Από πότε στέλνουν ΜΑΤ στις ληστείες; Έλεος! (δις)

Χθες εγκαινιάστηκε μια πλατεία, δηλαδή εγκαινιηάστκε πρώτη φορά από τον Κώστα Μπακογιάννη, και με σιντριβάνι, καθώς σχεδόν όλοι οι Δήμαρχοι έχουν φροντίσει να την «αλλάξουν».

Η Ομόνοια έσφυζε από ζωή! Κόσμος, διάσημοι, γνωστοί κι απλοί πολίτες, χωρίς ίχνος αποστάσεων που θέλει να επιβάλει για να προλάβει δεύτερο κύμα η πολιτική προστασία. Παρουσία Δημάρχου δεν κολλάει. Δεν πήγαν τα ΜΑΤ.

Υποκρισία-πάλι…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here