Στην Alter Ego η ταινιοθήκη και το σήμα του Mega.

0
506

Στην εταιρεία Alter Ego του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη πέρασε πλέον η ταινιοθήκη και το σήμα του τηλεοπτικού σταθμού MEGA.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Alter Ego πλειοδότησε έναντι των προσφορών που κατατέθηκαν, έναντι τιμήματος ύψους 33.999.999 ευρώ.

Οι προσφορές που κατατέθηκαν ήταν: 33.000.000 η κυπριακή Liquorina Limited και 33.999.999 ευρώ η Alter Εgo, η οποία και πλειοδότησε. Παρόντες ήταν και εκπρόσωποι του καναλιού STAR, οι οποίοι όμως τελικά δεν κατέθεσαν προσφορά.

Διενεργήθηκαν δύο πλειοδοτικοί διαγωνισμοί: Στον πρώτο πωλήθηκαν ένα ακίνητο στην Κρήτη και τρία ακίνητα στο Μαρούσι. Στον δεύτερο πωλήθηκε στην Alter Ego η πνευματική ιδιοκτησία των εκπομπών που παρήγε ο ιδιωτικός σταθμός κατά την 25ετή λειτουργία του, δηλαδή η ταινιοθήκες και τα σήματα του καναλιού αλλά και των εκπομπών του.

Εξάλλου, στην κατοχή της εταιρείας πέρασαν και οι οι συμμετοχές της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ σε άλλες εταιρείες, οι απαιτήσεις των πελατών, μηχανολογικός εξοπλισμός, μεταφορικά μέσα, έπιπλα και άλλα αποθέματα του Mega.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here