ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ: Πολίτης και Δημοσιογράφος του Open ξεσπούν σε κλάματα στον «αέρα»-Συγκλονιστική στιγμή.

0
346

Μια σκηνή που συγκλονίζει καταγράφηκε ζωντανά στην συχνότητα του Open το απόγευμα της Δευτέρας, 09.08.2021, με τις στιγμές να μην είναι τίποτε άλλο παρά ανθρώπινες.

Μόνο έτσι μπορεί να περιγραφεί αυτό που συνέβη. Όλα έδειχνα να κυλούν φυσιολογικά, όσο φυσιολογική μπορεί να είναι μια κατάσταση όπως αυτή που ζει η Εύβοια, με τις τεράστιες φωτιές που κατακαίνε τα βόρεια του νησιού εδώ και μέρες.

Η δημοσιογράφος του σταθμού, Ευλαμπία Ρέβη, βρίσκεται στην Γαλατσώνα, όπου οι φλόγες απειλούν το χωριό και ξεκινάει το ρεπορτάζ της λέγοντας πως έχει δοθεί εντολή εκκένωσης των γύρω περιοχών από το 112 με έκτακτα μηνύματα. Παρόλα αυτά, δεν είναι λίγοι εκείνοι που δεν εγκαταλείπουν τα σπίτια τους.

Η δημοσιογράφος μίλησε με έναν ηλικιωμένο που ήταν στην αυλή του σπιτιού του και ο οποίος με εμφανές πρόβλημα στο αναπνευστικό του έλεγε – όσο δυνατά μπορούσε να μιλήσει – πως από το μεσημέρι ρίχνει νερό στο σπίτι για να το προστατεύσει από τη φωτιά και πως φοβάται για το σπίτι του.

Η ρεπόρτερ αρχικά ψάχνει την τσάντα της για να βρει μια μάσκα να του δώσει, καθώς η ατμόσφαιρα από τη φωτιά είναι αποπνικτική.

Δεν βρίσκει στην τσάντα της και λέει στον ηλικιωμένο πως θα του φέρει μία από το αυτοκίνητο, ενώ συνεχίζει να τον παρακινεί να φύγει από το σημείο για να μην κινδυνεύσει η ζωή του.

Τότε ο άνδρας δακρύζει λέγοντάς της «ευχαριστώ» για το ενδιαφέρον, κάτι που ήταν αρκετό για να «σπάσει» και η ίδια…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here