Στις Δημοτικές Εκλογές ψηφίζουμε Τίμιο, Ικανό και Αποφασιστικό Δήμαρχο, ΔΕΝ ψηφίζουμε κόμμα.

0
348

Αρκετοί προσπαθούν να δώσουν κομματικό χρώμα στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές, παραγνωρίζοντας το γεγονός ότι ο Σημερινός  Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος τα τελευταία 9 χρόνια δεν κατέβηκε με χρίσμα κανενός κόμματος στο Δήμο Κηφισιάς, ήταν Ανεξάρτητος και εξυπηρετούσε ακριβοδίκαια όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων, το ίδιο!

Οι Πολίτες στις Δημοτικές εκλογές καλούνται να ψηφίσουν τον καλύτερο ως Δήμαρχο ανάλογα με το πρόγραμμά τους, αλλά να κρίνουν και να συγκρίνουν ανάλογα με το έργο τους.

Στην τελική:   

(1) Ένας συνδυασμός στις Δημοτικές εκλογές που έχει στις τάξεις του υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους όλων των κομματικών αποχρώσεων, πως χαρακτηρίζεται ο Συνδυασμός. Ν.Δ-Σύριζα-ΠΑΣΟΚ-Ελληνική Λύση-Μέρα 25;

(2) Σε ένα συνδυασμό μπαίνει μία κομματική ταμπέλα ανάλογα με το τι μπορεί να ψηφίζει ο Eπικεφαλής του Συνδυασμού του οποίου μέρος των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων βρίσκονται σε διαφορετικό πολιτικό χώρο;

Ας Σοβαρευτούμε λοιπόν. Τα κόκκινα, τα πράσινα και τα μπλε καφενεία σε περίοδο μάλιστα Δημοτικών Εκλογών ανήκουν σε μια ξεπερασμένη εποχή.

Σημασία δεν έχει τι θα πάει να ψηφίσει ο κάθε Δήμαρχος στις Δημοτικές εκλογές. Η κομματική ταυτότητα του κάθε Δημάρχου και του κάθε Δημοτικού Συμβούλου, πρέπει να βρίσκεται στο συρτάρι του και να την χρησιμοποιεί ΜΟΝΟ όποτε πάει να ψηφίσει στις Εθνικές Eκλογές!!…

Στην διάρκεια της θητείας του ο Δήμαρχος ΔΕΝ Aνήκει σε κόμματα. Ανήκει στους Δημότες και τα προβλήματα τους!!

ΓΕΝΙΚΑ πρέπει να μπορεί να διεκδικεί από την Κεντρική Εξουσία όποια και να είναι αυτή, όποια κομματική απόχρωση και να έχει, να είναι δυναμικός, αποφασιστικός και να συγκρούεται μαζί της προς όφελος των πολιτών.

Βέβαια με την Σημερινή Διοίκηση της Ανώνυμης Εταιρείας Οδικές Συγκοινωνίες, με το διακριτικό τίτλο Ο.ΣΥ. Α.Ε, που καταρρέει λόγω:

«Tων Λεωφορείων Της τα οποία είναι ΑΧΡΗΣΤΑ, με πόρτες που δεν κλείνουν, κομμάτια που ξεκολλάνε, ξεχαρβαλωμένα καθίσματα και σπασμένα μέρη τους κολλημένα με αλουμινοταινία, τα οποία θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές των επιβατών και των οδηγών κτλ.»

το έργο της Διεκδίκησης είναι εντελώς περιορισμένο, σχεδόν ανύπαρκτο!για το Πρόσωπο που αποφάσισε να στηρίξει η Πειραιώς για Δήμαρχο Κηφισιάς!

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ

Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ κόψει πρώτος το νήμα στις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές, τότε πολύ πιθανόν το έργο της Διεκδίκησης να αλλάξη προσανατολισμό, με την προσέγγιση μέρους των «γαλάζιων» τοπικών στελεχών, στον ο πρώην Νίκο Χιωτάκη, ο οποίος είχε «κλωτσήσει» στο αρχικό στάδιο επιλογής της Πειραιώς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here