Στοιχεία-βόμβα για τους δημοσιογράφους του κυκλώματος εκβιαστών!

0
280

Κορυφή του παγόβουνου χαρακτηρίζουν τις συλλήψεις του εκδότη Π.Μ. και των δυο δημοσιογράφων Τ.Μ. και Χ.Φ. οι αξιωματικοί που χειρίζονται την πρωτοφανή υπόθεση εκβίασης σε βάρος ΔΕΚΟ, τραπεζικών ιδρυμάτων και επιχειρηματιών.

Η έρευνα που έκανε το τμήμα δίωξης εκβιασμών σε συνεργασία με τον «κοριό» της ΕΥΠ, έβγαλε «λαυράκια», όπως αναφέρει το «Έθνος».

Στην εξάρθρωση του κυκλώματος εκβιαστών έπαιξε καθοριστικό ρόλο ο «σούπερ κοριός» της ΕΛΑΣ, καθώς στην ογκωδέστατη δικογραφία υπάρχουν χιλιάδες σελίδες απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών.

«Αν δεν βάλεις τα λεφτά μέχρι το μεσημέρι θα σε γα…..Θα σε σκίσω» και διάφορες άλλες, χυδαίες απειλές έχει πιάσει ο «κοριός».

Σύμφωνα με τα δικόγραφα, στα οποία υπάρχουν και καταθέσεις θυμάτων και προέδρων ΔΕΚΟ και τραπεζών, οι πιέσεις που ασκούσαν τα μέλη του κυκλώματος ήταν αφόρητες.

Μέχρι και 40 τηλεφωνικές κλήσεις την ημέρα πραγματοποιούσαν προς τα θύματα, ασκώντας ψυχολογική πίεση με βρισιές και απειλές, ώστε να τους αποσπάσουν χρήματα. Λειτουργούσαν…..έχοντας την αίσθηση του ακαταδίωκτου.

Υ.Γ. Όταν ο κατηγορούμενος για εκβιασμό ρωτούσε τον Σαμαρά για… μαύρο χρήμα!! 

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here