Στοιχεία περί ενδεχόμενης ποινικής ευθύνης των κ.κ. Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλου για την υπόθεση των υποβρυχίων Σκαραμαγκά!

0
213

Στοιχεία περί ενδεχόμενης ποινικής ευθύνης των κ.κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου και Ευάγγελου Βενιζέλου για την υπόθεση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά εντόπισαν οι εισαγγελείς, διαβιβάζοντας τη σχετική δικογραφία στη Βουλή.

Να σημειωθεί ότι ο φάκελος σχηματίστηκε κατόπιν υποβολής (20/12/2013), εκ μέρους της κ. Ζωής Κωνσταντοπούλου, των απομαγνητοφωνημένων πρακτικών της από 18/12/2013 συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής, όπου συζητήθηκε η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση Εξεταστικής επιτροπής για την διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι η δικογραφία διαβιβάστηκε στη Βουλή την 4η Ιουνίου 2014, ημέρα κατά την οποία η Ολομέλεια έκλεισε με απόφαση της κυβέρνησης, προκειμένου να περάσει σε θερινά τμήματα.

Ως εκ τούτου, όλες οι πιθανές ποινικές ευθύνες μελών της κυβέρνησης Παπανδρέου – άρα και των ενδεχόμενων ευθυνών που προκύπτουν από τη συγκεκριμένη δικογραφία – έχουν παραγραφεί.

Δείτε τα έγγραφα του ΑΙΣΧΟΥΣ:

Η Αντεισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου έστειλε τα έγγραφα στις 18/03/2014….

και ο Υπουργός Χαράλαμπος Αθανασίου διαβίβασε την ποινική δικογραφία στον Πρόεδρο της Βουλής στις 30/05/2014……τα οποία παρελήφθησαν στην Βουλή των Ελλήνων στις 04/06/2014!!

Τα συμπεράσματα δικά σας……

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here