ΣΤΟΧΟΣ της ΝΔ ο Βενιζέλος…του Μανώλη Κοττάκη

0
370

Αποκαλύψεις από τον Π. Καψή για τον ρόλο του ΔΟΛ σε οργανωμένα πραξικοπήματα με απειλές εξόντωσης.

Θα έχει και τα ωραία της η προεκλογική εκστρατεία που θα ζήσουμε. Δεν θα είναι μόνο τοξική, αλλά και αποκαλυπτική. Καθώς θα βγουν όλοι οι πολιτικοί σκελετοί των κομμάτων από την ντουλάπα.

Συμπωματικώς, για παράδειγμα, μία ημέρα μετά τη δημοσίευση συνέντευξης του Ευάγγελου Βενιζέλου στην εφημερίδα «Τα Νέα» του τέως συγκροτήματος Λαμπράκη (ΔΟΛ), κατά την οποία ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ήταν εξαιρετικά επιθετικός προς τον Πρωθυπουργό κύριο Μητσοτάκη και έθεσε κατ’ ουσία ζήτημα λειτουργίας της Δημοκρατίας επί των ημερών του, η «Καθημερινή» στις πίσω σελίδες της, του πολιτισμού, δημοσίευσε αποσπάσματα από το νέο βιβλίο του πρώην διευθυντή των «Νέων» Παντελή Καψή, «Η Πτώση».

Αποσπάσματα από την ανάγνωση των οποίων προκύπτει σαφώς ότι στοχοποιείται ο Ευάγγελος Βενιζέλος για οργανωμένο πραξικόπημα ανατροπής του Γιώργου Παπανδρέου μετά τις εκλογές του 2007, αλλά και για την ανατροπή του από την Πρωθυπουργία το 2011.

Το γεγονός ότι ο κύριος Καψής, ο οποίος καταγγέλλει σήμερα τον κύριο Βενιζέλο, υπήρξε υποψήφιος Ευρωβουλευτής του με την Ελιά στις ευρωεκλογές του 2014, σημαίνον στέλεχος της κυβέρνησης των Σαμαρά-Βενιζέλου (Υφυπουργός Ραδιοτηλεόρασης 2013-2014) και βεβαίως Υπουργός Επικρατείας της κυβερνήσεως Παπαδήμου, που διαδέχτηκε την Κυβέρνηση Παπανδρέου, ας θεωρηθεί ασήμαντη λεπτομέρεια.

Το Κέντρο κάπως έτσι συμπεριφέρεται πάντα. Θα διαβάσουμε, άλλωστε, το βιβλίο και θα τοποθετηθούμε συνολικά με βάση όσα γράφει για να μην τον αδικήσουμε.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here