Στο δημοτικό δίκτυο ύδρευσης της Νέας Ερυθραία εντάχθηκε στις 08/03/2016 το δίκτυο ύδρευσης της «ΚΑΣΤΡΙ Α.Ε.»!

0
213

Μετά από σχετική αλληλογραφία τον Οκτώβριο του 2014 και την ενημέρωση από τη διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς ότι πρόκειται να διακοπεί η υδροδότηση της «ΚΑΣΤΡΙ Α.Ε.» από την ιδιόκτητη γεώτρηση που βρίσκεται στην ιδιοκτησία της (πρώην ΑΓΡΟΤΙΚΗ), χρονίζουσα εκκρεμότητα των προηγούμενων διοικήσεων, ξεκίνησε αρχές του 2015 μια καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης του δικτύου ύδρευσης της «ΚΑΣΤΡΙ Α.Ε.» με υπαλλήλους του Δήμου, λόγω έλλειψης σχεδίου από την ίδια εταιρεία.

Στα μέσα του 2015 ολοκληρώθηκε η διαδικασία της καταγραφής και αμέσως μετά ο Δήμος προέβη στην υλοποίηση έργου για τη συγχώνευση του παλαιού δικτύου στο υπάρχον δίκτυο ύδρευσης της Νέας Ερυθραίας. 

Παράλληλα δημιουργήθηκε και ένας νέος αγωγός Φ125 για τις ανάγκες υδροδότησης των ακινήτων που βρίσκονται στα υψηλά σημεία τόσο της Νέας Ερυθραίας όσο και της «ΚΑΣΤΡΙ Α.Ε.».

Ο νέος αυτός αγωγός ξεκινάει από τη δεξαμενή Ισμήνης με ανεξάρτητο ηλεκτρομηχανολογικό πίνακα, ανεξάρτητο «inverter» και δυο αντλίες «booster pump’ για την υδροδότηση και εξομάλυνση της πίεσης.

Ένα έργο πνοής και για την «ΚΑΣΤΡΙ Α.Ε.» και για την Νέα Ερυθραία, όπου χρόνια τώρα αρκετές ιδιοκτησίες χρησιμοποιούσαν πιεστικά με δεξαμενές και είχαν αρκετά προβλήματα, λόγω χαμηλής πίεσης του δικτύου.

Από 08/03/2016 είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ολοκλήρωση του έργου και την υδροδότηση της «ΚΑΣΤΡΙ Α.Ε.» από το δίκτυο ύδρευσης της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας χωρίς κανένα πρόβλημα.

Το κύριο μέρος των εργασιών πραγματοποιήθηκε από την υπηρεσία ύδρευσης της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραία και υπό την επίβλεψη του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Μιχάλη Καυγαλάκη.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here