Στο πλευρό της Χρυσής Αυγής ο Θάνος Τζήμερος.

0
227

Η δίωξη ολόκληρης της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής δίνει συνέχεια, μεγεθύνοντας το, στο αρχικό λάθος της κυβέρνησης να χρησιμοποιήσει νομικές «λύσεις» για πολιτικά προβλήματα.

Από πολιτικής άποψης πρόκειται για γκάφα ολκής, αλλά και από νομικής πάσχει τόσο πολύ που φοβάμαι ότι στο ακροατήριο θα καταπέσει παταγωδώς.

Την Χ.Α. έχω βαρεθεί να το λεω, την τροφοδοτεί η θεσμοποιημένη ανομία που εγκαθίδρυσαν το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και η παράφρων Αριστερά. 

Τα κόμματα εξουσίας, αλλά και το ΚΚΕ με τις παραφυάδες του, δεν σεβάστηκαν κανέναν νόμο και κανέναν θεσμό. Επί 40 χρόνια, νόμος ήταν το συμφέρον του εργατοπατέρα ή του κρατικού λαμόγιου.

Μπροστά στην εθνική καταστροφή που προκάλεσαν αυτές οι συμμορίες, μπροστά στο οργανωμένο έγκλημα των Άκηδων……οι μαχαιροβγάλτες της Χ.Α. είναι Αρσακειάδες.

Την Χ.Α δεν την αντιμετωπίζεις ούτε με συλλήψεις ούτε με αντεπιχειρήματα διότι κανένας δεν την ψηφίζει επειδή του άρεσαν οι θέσεις της για τον πολιτισμό ή την υγεία. Την ψηφίζουν οι οργισμένοι πολίτες για να «σπάσει το κεφάλι» όσων οδήγησαν τη χώρα στην εξαθλίωση.

Το τι θα συμβεί μετά, αυτή τη στιγμή δεν το σκέφτονται. Κάποιοι άλλοι έχουν και σκεπτικό: την ψηφίζουν για να γίνει ο καταλύτης της καταστροφής του πολιτικού συστήματος όπως το ξέραμε.

Όσο στην πολιτική κυριαρχούν οι μπλε, πράσινες και κόκκινες συμμορίες, η μαύρη συμμορία της Χ.Α. θα νομιμοποιείται στη συνείδηση μεγάλου ποσοστού των ψηφοφόρων. Αυτό δεν αλλάζει με τη σύλληψη του Μιχαλολιάκου.

Αλλάζει με τη σύλληψη των ηγεσιών ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, που ήξεραν για τις μίζες, για το λαθρεμπόριο, για τις ΜΚΟ, για τα ΝΠΙΔ, και για 100 άλλα σκάνδαλα που λόγω της πίεσης της τρόικας βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια, και τα συγκάλυπταν.

Βαγγέλη, Κωστάκη, Πάκη, Γιωργάκη, ετοιμαστείτε. Σφίγγει ο κλοιός. 

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here