Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας και Δέηση στο σπίτι-μνημείο του Μακεδονομάχου Παύλου Μελά στη Κηφισιά.

0
294

Την περασμένη Κυριακή 25η Οκτωβρίου 2015, η «ομάδα» για την σωτηρία και διάσωση της ιστορικής οικίας του Μακεδονομάχου Παύλου Μελά στην Τατοίου 50 στη Κηφισιά, ανταποκρινόμενη στην ευγενική και πατριωτική πρόσκληση του Ιερού Λόχου 2012, με μεγάλη συγκίνηση συμμετείχε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και την επιμνημόσυνη δέηση που αναπέμφθηκε για τον ήρωα.

Ο κ. Γιάννης Μελάς της «ομάδας» για την σωτηρία και διάσωση της ιστορικής οικίας του Μακεδονομάχου Παύλου Μελά ομιλεί σε ΜΜΕ.

Παρόντες οι λεβέντες των ειδικών δυνάμεων του Ιερού Λόχου 2012, εκπρόσωποι Βορειοηπειρωτών, εκπρόσωποι συλλόγων και ανώνυμος λαός που ήλθε κοντά να ενώσει την πίκρα και το παράπονο για την αναίσχυντη εγκατάλειψη του Μνημείου.

Παρούσα και συμπαραστάτης η Αστυνομία μας καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Διακρίναμε ανθρώπους κάθε ηλικίας, από μικρά παιδάκια με τις σημαιούλες τους καθώς και γέροντες, και άτομα με ειδικές ανάγκες που ήλθαν με τα δικά τους ειδικά μέσα, όλοι μαζί να ενώσουμε τα συναισθήματά μας και να καταθέσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την υπέρτατη θυσία του ήρωα που ορισμένοι προφανώς αγνοούν και άλλοι ξέχασαν και άλλοι ακόμη χειρότερα που πιστεύουν ότι θέμα δεν τους αφορά.

Οι Γαλανόλευκες, άλλες κάλυπταν μέρος της θλιβερής περίφραξης και άλλες ανέμιζαν στην πρωινή αύρα θέλοντας ίσως διακριτικά να κρύψουν το αίσχος της εγκατάλειψης του ιστορικού Μνημείου που σπάραζε μπροστά στα μάτια μας ετοιμοθάνατο στο χέρσο προαύλιο!

Την ώρα της Δέησης και του Εθνικού μας Ύμνου, όλοι μαζί ενώσαμε της καρδιές μας και τέλος αναφωνήσαμε μια λέξη με τρεμάμενα χείλη: «Αθάνατος!!»

Μια λέξη που νοιώσαμε πως άστραψε και βρόντηξε και που ίσως να ακούστηκε και μέχρι το Δημαρχείο, που αυτό το πρωινό έλαμψε με την απουσία απάντων των Δημοτικών μας αρχόντων με εξαίρεση την ευγενική και προπαντός πατριωτική παρουσία δύο και μόνον Δημοτικών μας Συμβούλων της Αντιπολίτευσης των κ.κ. Ραυτόπουλο και Καπάτσο.

Καμιά φορά φαίνεται πως η θυσίες είναι αρκετά μικρότερες από την αναγνώριση που τους αξίζει!

Για να δείτε τις λεζάντες των παρακάτω φωτό της Συγκέντρωσης Διαμαρτυρίας και Δέησης στο σπίτι-μνημείο του Παύλου Μελά στη Κηφισιά, κάντε κλικ πάνω στην κάθε μία ξεχωριστά:

{joomplucat:126 limit=6}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here