Συγκλονιστική Αποκάλυψη Ντροπής: Στήνουν σκευωρίες, ξεπλένουν σκάνδαλα, είναι ασύδοτοι… επειδή ελέγχουν τα ΜΜΕ!

0
571

Ένας από τους πλέον έγκριτους και έγκυρους δημοσιογράφος σήμερα στην Ελλάδα, ο Μανώλης Κοττάκης, κάνει στο πρωτοσέλιδο της Εστίας στις 21/05/ με τίτλο «Ακούτε και Σημειώνετε», μία συγκλονιστική αποκάλυψη.

Μία αποκάλυψη που δείχνει πλήρη εκμαυλισμό του πολιτεύματος και μία πρωτοφανή ασυδοσία που εκ-φεύγει από τον χαρακτηρισμό της πολιτικής λαθροχειρίας.

Εδώ μιλάμε πλέον για Αλλοίωση του πολιτεύματος με σκοπό όχι τόσο τον διωγμό και την δημιουργία σκευωρίας εις βάρος του Δημήτρη Παπαγγελοπούλου, αλλά ακόμα χειρότερα, την χειραγώγηση της δικαιοσύνης και της κοινής γνώμης, υπέρ φερομένων καταχραστών και παράνομων συμμοριών που λυμαίνονται δημόσιο χρήμα.

Η αποκάλυψη του Μανώλη Κοττάκη όχι μόνο επιβεβαιώνεται, αλλά προκαλεί ανατριχίλα. Μία εξουσία που ελέγχει πλήρως τον τύπο, αποφασίζει και διατάσσει όχι προς όφελος του εθνικού συμφέροντος, όχι μόνο ως όφελος του πολιτικού της συμφέροντος και επιβίωσης, αλλά προς όφελος κακουργηματικά διωκόμενων προσώπων και οντοτήτων.

Στην αποκάλυψη αυτή αναφέρεται και ο Σεραφείμ Κοτρώτσος, απαιτώντας αμέσως απαντήσεις από το εξουσιαστικό μηχανισμό του Μαξίμου.

Διάβασε το άρθρο του Σεραφείμ Κοτρώτσου ΕΔΩ…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here