Συγκλονιστικός ο Άδωνις στο Κοινοβούλιο χρόνια πριν ως Βουλευτής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού!

0
318

Αποκάλυπτε την σκευωρία των φαρμακευτικών εταιρειών για τα εμβόλια…

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν ήταν πάντα στη Νέα Δημοκρατία και ούτε Υπουργός. Χρόνια πριν ως βουλευτής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, έβλεπε διεθνείς συνωμοσίες, τότε από τις φαρμακευτικές εταιρείες που είχαν φτιάξει το εμβόλιο κατά της γρίπης Η1Ν1.

Με αναφορές στο διεθνή χώρο μάλιστα καταθέτει και σχετική ερώτηση προς την τότε αρμόδια υπουργό Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου…

Τότε δηλώνει πως ο ίδιος έκανε το εμβόλιο αλλά αμφισβητεί τόσο τον τεράστιο αριθμό που είχε αγοράσει η χώρα (με υπουργό Υγείας τον Δημήτρη Αβραμόπουλο) όσο και την ίδια την αποτελεσματικότητα του εμβολίου που είχε παραχθεί «στα γρήγορα».

Σημειώνει μάλιστα στην ερώτησή του προς την αρμόδια υπουργό (2010) Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου:

«Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα του ημερήσιου και ηλεκτρονικού τύπου οι γαλλικές αρχές παραπέμπουν τις εταιρείες Baxter, Roche και Pharma στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης με την κατηγορία ότι παρασκεύασαν και διέσπειραν τον Ιό της Γρίπης και στη συνέχεια με συνεργούς δίκτυα Μ.Μ.Ε. έδωσαν διεθνείς διαστάσεις, δημιουργώντας μέσω του φόβου πανδημίας, πελατεία για τα εμβόλια».

Η ίδια η υπουργός βέβαια του απαντά πως ακυρώθηκε ένα μέρος της παραγγελίας εμβολίων ενώ λαμβάνοντας και πάλι το λόγο ο Άδωνης Γεωργιάδης σημειώνει:

«Λοιπόν, θα ήθελα να πω το εξής: Θέλω πάρα πολύ να σας πιστέψω για την ασφάλεια του εμβολίου. Είμαι από αυτούς που έκαναν το εμβόλιο. Άρα, λοιπόν, αν δεν υπήρχε ασφάλεια, θα έπρεπε να ανησυχώ πάρα πολύ για τον εαυτό μου» για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Πρέπει όμως να σας πω ότι αισθάνομαι ότι μας έχουν πιάσει κάπου λίγο κορόιδα εδώ, διότι είπατε ότι εμβολιάστηκαν τριακόσιες εξήντα χιλιάδες. Μάλιστα. Παραγγείλαμε δεκαέξι εκατομμύρια εμβόλια. Εμβολιάστηκαν τριακόσιες εξήντα χιλιάδες».

Τότε ο Άδωνις, όπως τουλάχιστον φαίνεται στην ερώτησή του, παρά το ότι είχε κάνει το εμβόλιο, τάσσεται με τους αντιεμβολιαστές επικαλούμενος θανάτους από το εμβόλιο της γρίπης των χοίρων! Αμφισβητεί μάλιστα την τότε προσπάθεια με τα σποτάκια.

Η ερώτηση του Άδωνη Γεωργιάδη από τα πρακτικά της βουλής:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here