Συγκλονιστικός o Σπύρος Φωκάς για την Ειρήνη Παππά: Αντίο Bασίλισσά μου.

0
472

«Στην αγκαλιά σου κουρνιάζαμε, όλοι εμείς οι μικροί μπροστά σου. Ένα θέατρο με το όνομά σου. Πολλά τα χειροκροτήματα….Η βροντερή φωνή σου αντηχεί…τα εκφραστικά σου μάτια τα βλέπω συγκινημένος. Αντίο Bασίλισσά μου».

Με αυτά τα λόγια απευθυνόταν ο ηθοποιός Σπύρος Φωκάς πριν από λίγες εβδομάδες, στην Ειρήνη Παππά, με γράμμα που της έγραψε. Ο Σπύρος Φωκάς αποκαλεί την Ειρήνη Παππά, «μεγάλη του αδερφή» και θυμάται τις μέρες τους στην Ιταλία.

ΔΕΙΤΕ το γράμμα που έγραψε ο ηθοποιός Σπύρος Φωκάς πριν από λίγες εβδομάδες, προς την Ειρήνη Παππά που συγκλόνισε με τις λέξεις του ΕΔΩ…….

Συγκλονισμένος ο Μανούσος Μανουσακης μιλάει για τον χαμό της αγαπημένης του θείας, Ειρήνης Παππά.

Συντετριμμένος μίλησε στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής ο Μανούσος Μανουσάκης για τον θάνατο της αγαπημένης του θείας, Ειρήνης Παππά.

«Έμενε στην Κηφισιά με τον ξάδερφό μου. Εκεί έφυγε στον ύπνο της σήμερα το πρωί στις 8. Δεν γνωρίσουμε ακόμη τα αίτια του θανάτου, αλλά λόγω ηλικίας… Και γενικά η υγεία της είχε περάσει περιπέτειες τον τελευταίο καιρό. Ήταν μια μεγάλη γυναίκα και έφυγε ήρεμα στον ύπνο της. Την είχα δει πριν από δέκα μέρες…δεν θέλω να πω τίποτα άλλο.

Δεν θέλω άλλες ερωτήσεις. Σας ευχαριστώ. Θα την θυμόμαστε πάντα…Σπουδαίος άνθρωπος, ένας απόλυτα ελεύθερος άνθρωπος. Που δεν έκανε ποτέ πίσω σε ότι πίστευε…Ένας υπέροχος άνθρωπος»…είπε χαρακτηριστικά ο Μανούσος Μανουσάκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here