Ενδιαφέρουσα Εισήγηση βελτίωσης της Συγκοινωνίας στη περιοχή Αδαμών-Γράμμου Φοίνικα.

0
190

Δημοσιεύουμε μια πολύ Ενδιαφέρουσα Εισήγηση του Δημότη Κηφισιάς  κ. Γιώργου Παντελιδάκη/Παιδίατρου, Πρώην Διευθυντή του ΕΣΥ…η οποία μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση μιας σημαντικής περιοχής της Κηφισιάς, χωρίς να στερήσει την εξυπηρέτηση οιασδήποτε άλλης περιοχής.

Η Παιδική Χαρά στην οδό Γράμμου (Αδάμες), αγκαλιάστηκε από μεγάλο αριθμό κατοίκων και σφύζει από ζωή μέχρι πολύ αργά το βράδυ. Αυτό δείχνει τη δυναμική της περιοχής Γράμμου Φοίνικα και των Αδαμών γενικότερα.

Ως ιδέα είχε δοθεί παλαιότερα, αλλά σήμερα φαίνεται ώριμο να υπάρχει λεωφορείο με αφετηρία την οδό Γράμμου το οποίο θα καταλήγει στο κέντρο Αθήνας, χωρίς τη μεσολάβηση του Ηλεκτρικού τρένου.

Αυτό το λεωφορείο θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η Γραμμή Α7, η οποία θα διαφοροποιείται μόνο ως προς την αφετηρία.

Αυτό θα βελτιώσει σημαντικά την συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση μιας περιοχής της Κηφισιάς, χωρίς η αλλαγή, να στερήσει την εξυπηρέτηση άλλης περιοχής.

Η οδός Γράμμου είναι ικανού πλάτους να δεχτεί σε μόνιμη βάση αφετηρία λεωφορείων και πιθανό αυτό να έχει παράλληλο όφελος την αποσυμφόρηση της, ως μόνιμη αφετηρίας, Πλατείας Πλατάνου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here