Συγκρίσεις περί πατριωτισμού!

0
212

Αγαπητή Kifisia Press,

Φαίνεται, πως οι κόποι μας δεν πάνε χαμένοι. Πέρα από τα σύνορα της Κηφισιάς, η δική μας οδύνη για την επερχόμενη κατάρρευση της οικίας του μεγάλου ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά αγγίζει σιγά σιγά όλο και περισσότερο, όσους μαθαίνουν για την επερχόμενη καταστροφή του Ιερού μνημείου που βογκάει απ΄ την απελπισία.

Θεώρησα πατριωτική μου υποχρέωση, να παρακαλέσω την Kifisia Press για την επίκαιρη δημοσίευση του άρθρου με τίτλο «Όλα έχουν την σημασία τους» στις 16/08/15 της εφημερίδας «Εστία», που με τα γραφομενά της, βάζει τόσο εύστοχα τα πράγματα στη θέση τους και να την ευχαριστήσω για την σπουδαία συμπαράσταση της επί του θέματος του κινδύνου της εξαφάνισης της Οικίας του Παύλου Μελά, που εδώ στη Κηφισιά – και όχι μόνο – λείπει από πολλούς στην ουσία και την πράξη, εδώ και…..χρόνια! 

Και μάλιστα θα έλεγα, από πολλούς, που έχουν κατά την άποψη μου τουλάχιστον, έστω αν μη τι άλλο, τουλάχιστον την ηθική υποχρέωση και μόνο, να επεμβαίνουν σε τέτοιου είδους παραλήψεις που στιγματίζουν ανεύθυνες συμπεριφορές μιας ολόκληρης πόλης που δεν χρωστάει σε κανέναν να κατηγορείται για την αδράνεια της σε θέματα λεπτά και τρανταχτά όπως ο ηρωικός θάνατος μεγάλων Ελλήνων σαν του συμπολίτη μας, του θρυλικού Καπετάν Μίκη Ζέζα!!

Ευχαριστώ ασφαλώς με ευγνωμοσύνη και συγκίνηση την εφημερίδα Kifisia Press για την θερμή της φιλοξενία και όσους μέχρι σήμερα βοήθησαν, βοηθούν και θα βοηθήσουν την ανεξάντλητη προσπάθεια μας πριν ακολουθήσει στο μονοπάτι του θανάτου και το σπίτι της οδού Τατοίου από το οποίο έφυγε εκείνα τα ξημερώματα του 1904 ο Παύλος για να λευτερώσει τη Μακεδονία μας.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Γιάννης Π. Μελάς.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here