Συλλυπητήρια Δήμου Κηφισιάς για τον θάνατο του Σταύρου Βόλκου.

0
455

Ο Δήμος Κηφισιάς και ο Δήμαρχος, Γιώργος Θωμάκος, εκφράζουν τη λύπη τους για τον θάνατο του μεγάλου Κηφισιώτη Σταύρου Βόλκου. Όχι μόνον στην ηλικία (λίγους μήνες πριν τα εκατό) αλλά κυρίως για την πλούσια παρακαταθήκη στον Δήμο μας που υπηρέτησε αδιαλείπτως, όσο κανένας άλλος, επί πενήντα συνεχή έτη.

Ο εκλιπών διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος από το 1950 έως το 2001 με τα αξιώματα του Αναπληρωτή Δημάρχου, του Αντιδημάρχου και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του ΖΑΟΝ όπου  διετέλεσε  και Πρόεδρος του.

Επιχειρηματίας με επωνυμία «σήμα κατατεθέν», πατέρας, παππούς και προπάππους  (τέσσερα δισέγγονα).

Μεγάλη του αγάπη η Κηφισιά, που δεν έπαυσε ποτέ να μιλά, διηγείται, αναπολεί, συμβουλεύει, ενημερώνεται για την πόλη μας.

Αποτελούσε την ζωντανή σοφία της πόλης. Αγωνίστηκε με πάθος για την επίλυση πολλών προβλημάτων, για έντιμη και χρηστή διοίκηση καθώς και ανεξάρτητη Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Το 2015 τιμήθηκε από τον Δήμο Κηφισιάς για τη διαρκή και δια βίου προσφορά στον τόπο μας και λίγο αργότερα το όνομα του δόθηκε στην ισόγειο αίθουσα Δημοτικού Μεγάρου που συνεδρίαζε το Δημοτικό Συμβούλιο έως το 2010 (Αίθουσα Δημοτικών Παρατάξεων «Σταύρος Βόλκος»).

Αισθανόμαστε ιδιαίτερη ικανοποίηση που τιμήσαμε ως άρμοζε τον Σταύρο Βόλκο ενώ βρισκόταν εν ζωή.

Ο Δήμος μας θα τον θυμάται και θα τον τιμά για πάντα.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Η εφημερίδα  Kifisia Press εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια  της για τον θάνατο του μεγάλου και πολύ αγαπητού Κηφισιώτη Σταύρου Βόλκου.

Θα τον θυμόμαστε για ΠΑΝΤΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here