Συμμορίες στο Πανεπιστήμιο: Είχαν…άσυλο στην Πολυτεχνειούπολη να μένουν και να κλέβουν.

0
504

Για μία δεκαετία μετέτρεψαν σε άντρο παρανομίας τους τρεις τελευταίους ορόφους της εστίας του ΕΜΠ – Πώς η αλλαγή του νόμου συνέβαλε στη σύλληψη των σκληρών κακοποιών – Ο Τίτι και η φαμίλια του έλεγχαν τη διακίνηση ναρκωτικών και ρήμαζαν γραφεία και αποθήκες.

Χαρτογράφηση της Πανεπιστημιούπολης και των φοιτητικών εστιών, ενεργοποίηση δικτύου πληροφοριών για καταλήψεις δωματίων, αιθουσών και έκνομες ενέργειες περιλαμβάνει το σχέδιο της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την κάθαρση από συμμορίες που χρόνια τώρα λυμαίνονται τους χώρους των φοιτητών.

Η κατάργηση του ασύλου βοηθάει τα πλάνα της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να πραγματοποιεί, όπου απαιτείται, επιχειρήσεις-αστραπή, για να βάλει στο χέρι μέλη συμμοριών που ειδικεύονται στις ληστείες, στις κλοπές και τη διακίνηση ναρκωτικών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στις δύο επιχειρήσεις που έγιναν την  Τρίτη 28/04/20 και Πέμπτη 30/04/20 στην Πανεπιστημιούπολη όχι μόνο εξαρθρώθηκαν δύο σκληρές συμμορίες, αλλά αποκαλύφθηκαν πράματα και θάματα: Οι τρεις τελευταίοι όροφοι της παλιάς φοιτητικής εστίας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (8ος, 9ος και 10ος) είναι κατειλημμένοι από αλλοδαπούς (Αλβανούς και Αφρικανούς) που ελέγχουν ακόμη και το ρετιρέ που ανήκει στον πρύτανη και δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει!

Τέσσερα μόνο δωμάτια διέθεταν οι δύο Αλβανοί που είχαν ρημάξει τα εργαστήρια και τα γραφεία των καθηγητών αρπάζοντας εξοπλισμό αξίας που ξεπερνά τα 200.000 ευρώ.

Συνολικά στους χώρους των φοιτητικών εστιών εκτιμάται ότι διαμένουν παράνομα περισσότερα από 150 άτομα, από αντεξουσιαστές και Αλβανούς κακοποιούς μέχρι Αφρικανούς μετανάστες που φυσικά καμία σχέση δεν έχουν με το πανεπιστήμιο.

Ο φόβος και ο τρόμος κρατάνε ερμητικά κλειστά τα στόματα των φοιτητών, ενώ τα τέσσερα δωμάτια που διέθεταν για να μένουν και να κρύβουν τα κλοπιμαία οι δύο Αλβανοί κακοποιοί τα είχαν καταλάβει με το «έτσι θέλω» τα τελευταία δέκα χρόνια.

Μάλιστα, κάποιες περιόδους έμπαιναν φυλακή, όμως οι χώροι διατηρούνταν κλειδωμένοι, και μόλις έβγαιναν κατοικούσαν και πάλι στα «σπίτια» τους.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here