Συνάντηση του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιάννη Πανούση.

0
231

Σε θετικό κλίμα έγινε η προγραμματισμένη συνάντηση του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Γιώργου Θωμάκου, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Γιάννη Πανούση στις 05/05/2015. Παρόντες ήταν οι Αντιδήμαρχοι Νέας Ερυθραίας και Εκάλης κ. Μιχάλης Καυγαλάκης και κ. Δημήτρης Λιανός αντίστοιχα.

Το κύριο θέμα που τέθηκε από την πλευρά του Δήμου ήταν η βαθιά ανησυχία των Δημοτών για την ενδεχόμενη κατάργηση ή συγχώνευση Αστυνομικών Τμημάτων της περιοχής μας, όπως παρουσιάζεται το τελευταίο διάστημα σε δημοσιεύματα του Τύπου.

Ο κ. Πανούσης διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υφίσταται τέτοιο θέμα και ότι για οποιαδήποτε ανασυγκρότηση των Αστυνομικών Τμημάτων, θα ζητηθεί, μέσα στον Μάιο, η συνεργασία αλλά και οι προτάσεις των Δημοτικών Αρχών.

Στην συνάντηση τέθηκαν επίσης θέματα ασφαλείας της ευρύτερης περιοχής Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, ζητήθηκε αύξηση των πεζών περιπολιών και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες λαμβάνοντας υπόψη και την μεγάλη Ζώνη Ευθύνης του Δήμου, καθώς και ενίσχυση του εξοπλισμού των Αστυνομικών Τμημάτων με ηχόμετρα για τις απαραίτητες μετρήσεις ήχο-προστασίας.

Υπήρξε συνεργασία της αντιπροσωπείας της Δημοτικής Αρχής με τους Γενικούς Γραμματείς Δημόσιας Τάξης και Πολιτικής Προστασίας κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη και κ. Τάσο Μαυρόπουλο αντίστοιχα.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here