Συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

0
413

Συνέντευξη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη στις 11.12.2020.

Υ.Γ. Καταρρέουν τα ψέματα κατά του Τσίπρα για τα Λεγραινά.

Γίνεται πλέον ξεκάθαρο ότι το όλο φιάσκο με το σπίτι του Τσίπρα στα Λεγραινά έγινε με αποκλειστικό στόχο να αποπροσανατολίσει από την Εθνική μειοδοσία που συντελέστηκε στο Αιγαίο, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής.

Η όλη μεθόδευση, από τα κέντρα που ξεκίνησε ήταν ξεκάθαρο πως είχε αντεθνικό προσανατολισμό, καθώς τα τελευταία εικοσιτετράωρα συντελείται η μεγαλύτερη προδοσία κατά της Ελλάδας μετά το 1974. Προδοσία που κάνει ακόμα και τα Ίμια του Σημίτη να μοιάζουν πταίσμα.

Εκεί λοιπόν που υποστήριζαν πως το σπίτι που νοίκιασε ο Τσίπρας θα μπορούσε να νοικιαστεί ακόμα και 1500 € την ημέρα, αποκαλύπτουν οι ίδιοι ότι μόλις και μετά βίας κατάφερε να νοικιαστεί το 2019, προ πανδημίας δηλαδή, την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου όπου δεν βρίσκεις ούτε αντίσκηνο, μόλις 600 €!

Η αποκάλυψη αυτή τεκμηριώνει ότι η τιμή που το νοίκιασε ο Τσίπρας δεν συνιστά «χάρισμα».

Διότι εάν την καλύτερη χρονιά της ιστορίας του τουρισμού, στην πλέον Περιζήτητη εβδομάδα, όταν δεν βρίσκεις ούτε τρώγλη, το συγκεκριμένο σπίτι νοικιάστηκε με μόλις 100 € την ημέρα, σημαίνει ότι φέτος που όλη η Ελλάδα ήταν άδεια, τα 500 ευρώ τον μήνα θεωρούνται απολύτως λογική τιμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here