Συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά: Πάρτι στα Social Media!!

0
165

Μετά το…..ρεσιτάλ του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος ξεπέρασε και τον Κιμ Γιονγκ Ουν όταν ανακοίνωσε διάγγελμα το οποίο όμως ήταν συνέντευξη και αυτή κονσέρβα με ότο-κιού, οι χρήστες του twitter έδωσαν το δικό τους ρεσιτάλ σχολιάζοντας το «διάγγελμα».

Εκτός βέβαια από τον Πρωθυπουργό δημοσιογράφο, οι χρήστες σχολιάζουν εύστοχα και τους δύο δημοσιογράφους – «συναδέλφους» του Αντώνη Σαμαρά!

Υ.Σ. Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ άφωνο παρακολούθησε τον τρόπο με τον οποίο η κατ΄ όνομα «δημόσια» τηλεόραση ΝΕΡΙΤ παρουσίασε ως «συνέντευξη» το διάγγελμα του πρωθυπουργού κ. Α. Σαμαρά.

Το τηλεοπτικό αποτέλεσμα που παρήχθη προσβάλει τη δημοσιογραφική δεοντολογία.

Η χθεσινή εικόνα που παρουσίασε η ΝΕΡΙΤ δυστυχώς επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την ορθότητα της σταθερής απόφασης της ΕΣΗΕΑ να μην αναγνωρίζει το μόρφωμα της ΔΤ/ΝΕΡΙΤ.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ ενόψει των κρίσιμων πολιτικών εξελίξεων για τη χώρα, επαναλαμβάνει ότι οι δημοσιογράφοι οφείλουν να λειτουργούν πρώτα απ’ όλα ως δημοσιογράφοι και να υπερασπίζονται την δημοσιογραφική δεοντολογία, μένοντας μακριά από κομματικά παιχνίδια.

Δείτε παρακάτω τα καλύτερα tweets…..και τα συμπεράσματα δικά σας:

{joomplucat:116 limit=8}

{jcomments on}

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here