ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ τουρκικής προβοκάτσιας, ανάλογης με εκείνην του Έβρου, στην Κύπρο…του Γιάννου Χαραλαμπίδη.

0
684

Μπάτε σκύλοι αλέστε τα οδοφράγματα και η γραμμή αντιπαράταξης…

Τρέχει και δεν φτάνει η Κυπριακή Κυβέρνηση για να δημιουργήσει συνθήκες ασφάλειας μέσα από τα χρόνια προβλήματα στον Στρατό, στην Αστυνομία και στη θάλασσα, που απειλούν να μας πλακώσουν.

Τρομακτική θα είναι η πρόκληση μιας προβοκάτσιας από πλευράς Τουρκίας, ανάλογης με εκείνην του Έβρου και των νησιών, εάν επιχειρηθεί στην Κύπρο σε χερσαίο και θαλάσσιο χώρο, λόγω των κενών που υπάρχουν σε διάφορους τομείς και δη διαχρονικά.

Τα κενά δεν μπορούν να καλυφθούν εν μια νυκτί. Οι Αρχές της Δημοκρατίας βρίσκονται σε συναγερμό ως προς τη λήψη μέτρων, αναγνωρίζοντας τα τρομερά ελλείμματα και παθογένειες, από τον έλεγχο στα οδοφράγματα ως τα Σώματα Ασφαλείας. Οι παθογένειες αυτές βγαίνουν σήμερα στην επιφάνεια και τροφοδοτούν τις τουρκικές απειλές.

Την ίδια στιγμή, οι Ελληνικές Αρχές φοβούνται μιαν άλλη μορφή προβοκάτσιας στον Έβρο, καθώς και στο Αιγαίο. Παρότι το απεύχονται, υπάρχει ο φόβος ότι οι Τούρκοι:

1) Δεν θα διστάσουν να κτυπήσουν μετανάστες στο ψαχνό για να φορτώσουν την ευθύνη στην Ελλάδα.

2) Θα οργανώσουν μαζική «επίθεση» πλωτών σκαφών με αθώους πρόσφυγες ή/και οικονομικούς μετανάστες για να φέρουν σε δύσκολη θέση το ελληνικό ναυτικό, αδιαφορώντας-μάλλον επιδιώκοντας-ατυχήματα και απώλειες ζωών για να επιβεβαιώσει ο Ερντογάν και το καθεστώς του τη μαύρη προπαγάνδα που εξαπολύει τις τελευταίες μέρες σε βάρος της Ελλάδας.

Όπως πληροφορούμαστε, και τα δυο σενάρια μελετώνται από την Ελληνική Κυβέρνηση με στόχο την αντιμετώπισή τους.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here