ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ.

0
384

Την συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, και η  κα Φλώρα Μυρσαλιώτου. Συμμετέχει ως υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης», στις Δημοτικές Εκλογές του 2023.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος  Θωμάκος, τόνισε:

«Η  Καθηγήτρια   Ψυχολογίας   και  Ενεργή   Πολίτης  Φλώρα   Μυρσαλιώτου   είναι   πλέον  μαζί   με   τη   “ΣΥΜΜΑΧΙΑ   ΠΟΛΙΤΩΝ    ΚΗΦΙΣΙΑΣ -ΝΕΑΣ   ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ-ΕΚΑΛΗΣ”.   Είναι  Χαρά   μας,  διότι   οι   Εμπειρίες της σε Προγράμματα όλων των ηλικιών, καθώς και οι  Ευαισθησίες της θα συμβάλλουν στις Πολιτικές Ψυχικής Ευεξίας».

Η  κα. Μυρσαλιώτου δήλωσε:

«Με Στόχο και  Όραμα για έναν Δήμο με Ευτυχισμένους και Υγιείς (Σώμα, Ψυχή, Πνεύμα) Πολίτες Κάθε Ηλικίας, Κάθε Κοινωνικής και Οικονομικής τάξης, με ιδιαίτερη αγάπη για τη συνέχιση της Μικρασιατικής Πολιτιστικής Κληρονομιάς στη Νέα Ερυθραία στους νεότερους, με παροχές Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας ιδιαιτέρως στα Παιδιά μας, στους Γονείς, στους Εκπαιδευτικούς, στους Ηλικιωμένους, το 2023 Στηρίζω τον Γιώργο Θωμάκο.

Ο ίδιος δημιούργησε αυτές τις τόσο σημαντικές δομές που απολαμβάνουν προνομιακά οι δημότες μας, με ειλικρινές και πραγματικό ενδιαφέρον από την πρώτη του θητεία ως Δήμαρχος το 2014 και σκοπεύω να συνεχιστεί η ανάπτυξη αυτή και να κορυφωθεί, για όλους μας όσων συμβιώνουμε σε αυτόν τον Δήμο-Εκάλη, Νέα Ερυθραία και Κηφισιά. Αρμονικά, Ισότιμα, Ισάξια – όπως και ο θρησκευτικός λόγος παροτρύνει να πράττουμε και όπως διδάσκουμε στα παιδιά μας, με δικαιοσύνη».

Η κα Φλώρα Μυρσαλιώτου, Καθηγήτρια Ψυχολογίας στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, με τρεις εξειδικεύσεις: Εκπαίδευση, Εργασιακά, Συμβουλευτική (Γενική και Σεξουαλική Υγεία).

Μικρασιατικής Καταγωγής με αγάπη και σεβασμό για την Μικρασιατική Ιστορική Κληρονομιά εκ πατρός της, με υπερηφάνεια έχει επιλέξει για τόπο κατοικίας της τη Νέα Ερυθραία από το 2013 (αφού επέστρεψε από την Αγγλία, έκτοτε συμμετέχει αδιάκοπτα ως ενεργός πολίτης στα κοινά του Δήμου Κηφισιάς).

Μέλος Δ.Σ. Ν.Π.Δ.Δ. και επιτροπών και Εθελοντική Εργασία από το 2017 έως σήμερα: Κοινωνική Μέριμνα, Σχολή Γονέων-Υπεύθυνη Προγράμματος 2022/2023, Καλοκαιρινός Παιδότοπος 2021-Το Παιχνίδι των Συναισθημάτων (Διαχείριση Άγχους των Παιδιών μέσω Τεχνών), ΠΡΟΝΟΗ-ΟΚΑΝΑ, Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή, Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή, Επιτροπή Ζωοφιλίας-Βραβευμένη Φιλόζωος.

Επίσης είναι ιδρύτρια του Φιλανθρωπικού Οργανισμού MANA-KENYA: ΠΑΙΔΙΑ και ΜΗΤΕΡΕΣ, εκπρόσωπος της Λέσχης Ελλήνων Σεναριογράφων για τον Δήμο Κηφισιάς, ενώ συμμετείχε στην οργάνωση Φεστιβάλ Κινηματογράφου-Άλσος Κηφισιάς Καλοκαίρι 2020 και στην οργάνωση Σεμιναρίων Σεναριογραφίας-Βίλα Δροσίνη Καλοκαίρι 2022.

Είναι συνεργάτης στις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ έντυπο/online media-πολιτική-ψυχολογία-εκκλησιαστικά-φιλοζωικά-δημοτικά-πολιτιστικά και έχει ONLINE Εκκλησιαστική εκπομπή (you tube/radio από το 2018).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here