Συσκότιση εν χορώ Δημοτικού Συμβουλίου!

0
291

Μεταξύ άλλων θεμάτων προ ημερησίας στο Δημοτικό Συμβούλιο της 26ης Σεπτεμβρίου 2013 συζητήθηκε και το θέμα του αιτήματος-καταγγελίας του δημότη κ. Μαρίνου Παπαδόπουλου που αφορά στα σιντριβάνια της πλατείας Ηρώων Πολυτεχνείου.

Επί του θέματος αυτού όταν πήρατε πρώτος τον λόγο κ. Σιδέρη, αναφερθήκατε στο άρθρο της εφημερίδας Kifisia Press με θέμα «Αίτηση – Διαμαρτυρία συμπολίτη μας προς τον εποπτεύοντα της Υπηρεσίας Πρασίνου και Κηποτεχνίας κ. Ευάγγελο Σιδέρη» ημερομηνίας 31/08/2013.

Ο αναφορά σας κ. Σιδέρη δυστυχώς ήταν «επιλεκτική» για λόγους εντυπωσιασμού, επιλέγοντας μια συγκεκριμένη φράση του άρθρου «……τόσο ο κ. Δήμαρχος όσο και ο κ. Σιδέρης είναι μακράν νυχτωμένοι…..» και παραλείποντας επίτηδες να ολοκληρώσετε την συγκεκριμένη φράση του άρθρου την οποία και παραθέτω παρακάτω:

«Δημοσιεύουμε μερικές φωτό τόσο των σιντριβανιών του πάρκου της πλατείας Ηρώων Πολυτεχνείου, όσο και του έξω από το δημαρχιακό μέγαρο της Κηφισιάς χώρου που συνιστούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Δηλαδή, τόσο ο κ. Δήμαρχος όσο και ο κ. Σιδέρης είναι μακράν νυχτωμένοι για το κίνδυνο στον οποίο εκθέτουν δημότες και υπαλλήλους του δήμου Κηφισιάς!….»

Ήταν προφανής η πρόθεσής σας κ. Σιδέρη να με εκθέσετε μπροστά στο Δημοτικό Συμβούλιο διαστρεβλώνοντας την ουσία του θέματος!

Αντιπαρέρχομαι επίσης τους απαράδεκτους «χαρακτηρισμούς» προς το πρόσωπό μου που χρησιμοποιήσατε κ. Σιδέρη μπροστά στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Επί της ουσίας κ. Σιδέρη θα χρησιμοποιήσω την φράση που επιλέξατε, η οποία μάλιστα σας ενόχλησε,…..«τόσο ο κ. Δήμαρχος όσο και ο κ. Σιδέρης είναι μακράν νυχτωμένοι»…..για την παροχή περαιτέρω εξηγήσεων δηλαδή όχι μόνο δεν απαντήσατε σε όλα τα ερωτήματα που σας έθεσε ο δημότης…..«Ποίος είναι αρμόδιος; Πόσο κόστισε;», αλλά επιπλέον προσπαθήσατε να συσκοτίσετε την πραγματικότητα για την ουσία του θέματος! Αυτά κατά την εκτίμησή μας.

Υ.Γ. Η εφημερίδα Kifisia Press θα συνεχίσει απρόσκοπτα να δίνει «βήμα» σε όλους τους Δημότες που υποβάλουν αιτήματα-καταγγελίες προς τις Δημοτικές Αρχές.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here