Σφοδρή Αντιπαράθεση Δένδια-Τσαβούσογλου on camera.

0
448

Σε πρωτοφανές Διπλωματικό Επεισόδιο ενώπιον των δημοσιογράφων εξελίχθηκε η κοινή συνέντευξη Τύπου του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια και του Τούρκου ομολόγου του Μεβλούτ Τσαβούσογλου χθές το απόγευμα στην Άγκυρα.

Ο Τούρκος υπουργός παρενέβη μετά το πέρας των δηλώσεων Δένδια στην Συνέντευξη Τύπου λέγοντας, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι ο Έλληνας υπουργός ψεύδεται, καθώς όπως είπε μεταξύ άλλων ότι δεν υπάρχει παραβίαση της διεθνούς νομιμότητας από πλευράς της Τουρκίας στο Αιγαίο.

Η σκληρή απάντηση του πατριώτη Νίκου Δένδια στις προκλήσεις του Τσαβούσογλου.

Όχι μόνο κρατήθηκε στο ύψος του ο Νίκος Δένδιας αλλά απάντησε και σκληρά στις προκλητικές δηλώσεις του Τσαβούσογλου μπροστά στα μάτια του.

-Απειλείτε τα νησιά μας, γι’ αυτό έχουμε εκεί στρατό

-Να φύγει το casus belli για τα 12 μίλια

-Δεν είναι προς το συμφέρον της Τουρκίας να παραμείνει τζαμί η Αγία Σοφία

-Δεν αναγνωρίζεται τουρκική μειονότητα στην Ελλάδα από την Συνθήκη της Λωζάνης.

Όταν ο Δένδιας «τακτοποίησε» τον Τσαβούσογλου.

Υ.Γ. Η ενόχληση του Μεβλούτ Τσαβούσογλου ήταν παραπάνω και για αυτό ζήτησε και πήρε τον λόγο μετά την αρχική τοποθέτηση του Νίκου Δένδια σπάζοντας την συμφωνία να γίνει μόνο μία τοποθέτηση από κάθε Yπουργό.

Υ.Γ.1. Όλοι ενθουσιασμένοι με τον ΥΠΕΞ κ. Δένδια γιατί έκανε κάτι απλό: Αντί να περιφέρεται και να μιλάει ξύλινη Πολιτική γλώσσα, αντί να κάνει ανούσιες δηλώσεις σε κάμερες, πήγε στη Τουρκία και έκανε τη δουλειά του ως Έλληνας Πατριώτης! Τόσο σπάνιο για Έλληνα Πολιτικό! ΕΥΓΕ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here