Σύγκρουση Πολιτικών Αρχηγών στη Βουλή για τις Kυβερνητικές πολιτικές σε πανδημία και οικονομία-Όλες οι ομιλίες.

0
366

Αντιπαράθεση σε ψηλούς τόνους σημειώθηκε στη σημερινή συζήτηση στη Βουλή, για την κυβερνητική πολιτική σχετικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η συζήτηση ξεκίνησε με την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα και ακολούθησαν οι ομιλίες της Φώφης Γεννηματά, του Δημήτρη Κουτσούμπα, του Κυριάκου Βελόπουλου και του Γιάνη Βαρουφάκη.

Ακολούθως, απάντησε ο κ. Μητσοτάκης και το λόγο πήραν για τις δευτερολογίες τους ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλ. Τσίπρας, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φ. Γεννηματά, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας, ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης Κ. Βελόπουλος και ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης.

Η συζήτηση έκλεισε με τριτολογία του πρωθυπουργού.

Δείτε όλα τα βίντεο:

Πρωτολογίες

Δευτερολογίες

Πληρωμένη Απάντηση έδωσε στη δευτερολογία του ο Γιάνης Βαρουφάκης στον Κυριάκο Μητσοτάκη που αποκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα «αποτυχημένο πρώην Πρωθυπουργό».

«Αποκαλέσατε τον κ. Τσίπρα αποτυχημένο τέως πρωθυπουργό. Οι διαφωνίες μου και οι συγκρούσεις μου με τον κ.Τσίπρα είναι γνωστές αλλά θα σας έλεγα μακάρι, μετά την εφαρμογή του 5ου μνημονίου που ήδη έχετε αρχίσει να εφαρμόζετε, όταν θα χάσετε τις εκλογές, μακάρι κι εσείς να πάρετε 32%»…είπε συγκεκριμένα ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25.

Τριτολογία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here