Τέλειωσαν τα ψέματα – Έφθασε η ώρα της Δικαιοσύνης…..σχετικά με την διακίνηση μαύρου χρήματος.

0
195

Έφθασε ο κόμπος στο χτένι. Η κοροϊδία δεν μπορεί να διατηρείται αιωνίως.

Ο δικηγόρος του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, Νίκος Διαλυνάς, κατέθεσε το μεσημέρι της Δευτέρας 21ης Αυγούστου αναφορά στην Εισαγγελία Αρείου Πάγου με αριθμό πρωτοκόλλου 7487 21/08/2017, σχετικά με την εμπλοκή του άμεσου συνεργάτη του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη……Νικολάου Συντυχάκη ο οποίος συνελήφθη την 23η Σεπτεμβρίου 2014 στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με 620.000 ευρώ σε αδήλωτα μετρητά.

Το zougla.gr δημοσίευσε αναλυτικό ρεπορτάζ σχετικά με αυτήν την υπόθεση. Δημοσιοποίησε και τα έγγραφα της τελωνιακής αρχής σύμφωνα με τα οποία το ποσό των 620.000 ευρώ κατασχέθηκε. 

Επίσης δημοσιοποιήθηκε όλο το δίκτυο σχέσεων του Ν. Συντυχάκη με τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, τα αξιώματα του στις εταιρείες του εφοπλιστή καθώς και περίγραμμα των δραστηριοτήτων του στον Περσικό Κόλπο με έδρα το Ντουμπάι. 

Το περίγραμμα αυτό βασίστηκε στην ένορκη κατάθεση του ισοβίτη Ευθύμιου Γιαννουσάκη στον ανακριτή του Λιμενικού Χριστοφορίδη.

Την κατάθεση αυτή γνωρίζει και η Προϊσταμένη Εισαγγελίας Πειραιά κα. Τζίβα, η οποία και χειρίζεται τον φάκελο «ΝOOR1». 

Όμως το περίγραμμα αυτό αναλύθηκε και εξηγήθηκε με πάσα λεπτομέρεια και κατά τις τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη τον Ιανουάριο του 2017. 

Η συνέχεια ΕΔΩ…….

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here