Τήλος: Έμεινε χωρίς γιατρό και παραιτήθηκε σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο!

0
225

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τήλος από την έλλειψη γιατρού και ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας οδήγησαν το Δημοτικό Συμβούλιο σε παραίτηση το πρωί της Πέμπτης 14/05/2015.

Όπως έγραψε στον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook η Δήμαρχος του νησιού των Δωδεκανήσων κυρία Μαρία Καμμά-Αλειφέρη:

«Ο γιατρός φεύγοντας από το νησί μας και μη έχοντας σε ποιον να αφήσει τα κλειδιά των ιατρείων τα παρέδωσε στο Δήμο.. Ένας Δήμος όμως χωρίς Δημοτικό Συμβούλιο μιας και αυτό παραιτήθηκε σήμερα… Και αναρωτιέμαι τελικά η Τήλος και όλα τα μικρονήσια που ουσιαστικά αποτελούν τα σύνορα όχι μόνο της χώρας μας αλλά και της Ευρώπης, μας ενδιαφέρουν; Θέλουμε να είναι κατοικημένα ή γουστάρουμε να δημιουργήσουμε πολλές γκρίζες ζώνες; Ποιος μπορεί άραγε να μας πει ναι; »

Η κυρία Καμμά διερωτάται ακόμα «η Τήλος έμεινε χωρίς δικό της πλοίο, χωρίς γιατρό, τι άλλο άραγε έχει σειρά να μας τελειώσει;;;».

Η ανάρτηση της Δημάρχου συνοδεύονταν και από μια φωτογραφία των κλειδιών που άφησε ο γιατρός!

Υ.Γ.1 Οργή και αγανάκτηση επικρατεί στο νησί της Τήλου, καθώς τα συσσωρευμένα προβλήματα που υπάρχουν, αναφορικά με την έλλειψη μόνιμου γιατρού και το συγκοινωνιακό, έχουν φέρει σε απόγνωση τους κατοίκους του νησιού.

Υ.Γ.2 Η Δήμαρχος του νησιού, Μαρία Καμμά-Αλειφέρη, κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου, αφού και πάλι το νησί έμεινε χωρίς γιατρό!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here