Τίτλος Τιμής για την Δημοκρατία! Όταν μία εφημερίδα υπερασπίζεται την τιμή της πατρίδας.

0
293

Το ύψιστο μετάλλιο τιμής που μπορούν να λάβουν άνθρωποι των ΜΜΕ, έλαβε ο εκδότης και οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας Δημοκρατία.

Η μήνυση του νέου Χίτλερ, Ερντογάν, κατά της εφημερίδας και των δημοσιογράφων της, αποδεικνύει ότι η εφημερίδα υπεράσπισε όχι μόνο την ίδια την δημοκρατία, αλλά κυρίως την πατρίδα.

Μέσα στην μήνυση που Ερντογάν κατά της εφημερίδας «δημοκρατία», αναγράφεται ρητά ότι η δράση της εφημερίδας αποτελεί τροχοπέδη στα σχέδια του Ερντογάν για την γαλάζια πατρίδα και την άλωση του Αιγαίου, το οποίο μάλιστα το αποκαλεί ως «θάλασσα των νησιών»!

Η αποκάλυψη όμως του κειμένου της μήνυσης, εκθέτει βάναυσα πολιτικούς όπως τον Στέλιο Πέτσα, ο οποίος τόλμησε να τηρήσει ίσες αποστάσεις, απέναντι στον εισβολέα και τον αμυνόμενο. Απέναντι στον βάρβαρο και τον πατριώτη. Απέναντι στον πολιτισμό και την θηριωδία.

Σύμφωνα μάλιστα με τις εξελίξεις των τελευταίων ετών, αποδεικνύεται ότι ο διωγμός στην εφημερίδα δημοκρατία από το μαύρο παρακράτος της διαφθοράς, της διαπλοκής και της προδοσίας, μόνο τυχαίο δεν ήταν.

Τιμή και δόξα λοιπόν στον εκδότη, Ιωάννη Φιλιππάκη και τους ακάματους υπερασπιστές της δημοκρατίας, της πατρίδας αλλά φυσικά και της ουσίας της δημοσιογραφίας,  Μανώλη Κοττάκη, Δημήτρης Ριζούλη, Ανδρέα Καψαμπέλη και Γιώργο Γιατρουδάκη.

Οι Έλληνες σας ευγνωμονούν, φυλάξατε επάξια Θερμοπύλες!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here