Απίστευτο Ρεπορτάζ! Τα πάντα καμένα στην περιοχή της Βαρυμπόμπης εκτός από το Τατόι Club! Το βίντεο που δεν είδαν πολλοί…

0
688

Ο πυρόπληκτος Kimonas As που το γύρισε, χωρίς μοντάζ όπως φαίνεται, τραβάει πλάνα στην άκρη του δρόμου στη Βαρυμπόμπη. Εκεί που βλέπεις ότι ολόκληρη η περιοχή έχει γίνει παρανάλωμα του πυρός, ξαφνικά εμφανίζεται ένας…επίγειος παράδεισος, απολύτως άθικτος!

Είναι το Τατόι club!!!…

Συγκεκριμένα ενώ τα πάντα σχεδόν έχουν καεί στην περιοχή, ακόμη και το βασιλικά κτήματα στο Τατόι, το Τατόι Club και ο περιβάλλον χώρος δεν έχει υποστεί την παραμικρή καταστροφή! Λες και η φωτιά…πήδηξε από πάνω του και το προσπέρασε!

«Πραγματικά σε αυτό το απίστευτο ρεπορτάζ φαίνεται ότι το Τατόι Club ήταν πολύ τυχερό και δεν το ακούμπησε καθόλου η φωτιά»…σχολίασε ειρωνικά ο πυρόπληκτος Kimonas As  που τράβηξε το βίντεο.

Όπως θα δείτε κι εσείς τραβάει με την κάμερα του κινητού του μια μεγάλη λωρίδα του δρόμου στη Βαρυμπόμπη η οποία είναι όλη καμένη. Όταν  όμως περνάει από το Tατόι Club, τα πάντα είναι στην εντέλεια λες και δεν υπήρξε ποτέ φωτιά!

«Υπάρχουν μάγοι, υπάρχει ο David Copperfield. Όλα καμένα εκτός από το Tατόι Club στο οποίο δεν έχει καεί ούτε πευκοβελόνα! Τα συμπεράσματα δικά σας»…λέει μεταξύ άλλων και με αρκετή δόση χιούμορ, ο εν λόγω πυρόπληκτος Kimonas As, αφήνοντας παράλληλα αιχμές, για τα δύο μέτρα και δύο σταθμά, στην αντιμετώπιση της επιχειρησιακής ενεργοποίησης για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:

Απορία Ψάλτου Βηξ: Μπορεί να μας εξηγήσει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Χαρδαλιάς,  του οποίου το  όνομα έγινε ακόμα και τραγούδι, με τους  χιουμοριστικούς στίχους «ρώτησα τον Χαρδαλιά που θα κάνω Πασχαλιά», ΠΩΣ είναι δυνατόν και το Τατόι Club και ο περιβάλλον χώρος να μην πάθουν την παραμικρή καταστροφή; Μήπως τον λυπήθηκε ο David Copperfield!…

Υ.Γ. «Σώσανε το Τατόι Club και έχει καεί όλη η Βόρεια Εύβοια» είπε ο Πρόεδρος Κοινότητας Λίμνης Ευβοίας στο MEGA.

Υ.Γ.1. Επικεφαλής Ρουμάνων πυροσβεστών: Η φωτιά μπορούσε να σβήσει σε μια μέρα-Σαν κάποιος να μην το ήθελε!

Ο επικεφαλής των Ρουμάνων πυροσβεστών που ήρθαν στην Ελλάδα και σβήνουν φωτιές, μιλώντας σε κρατικό κανάλι της χώρας του υποστήριξε ότι από αυτά που είδαν έχουν καταλήξει σε δύο παρατηρήσεις:

  • Η φωτιά θα μπορούσε να είχε σβήσει από την πρώτη μέρα.
  • Επιχειρούσαν σαν να μην ήθελε κάποιος να σβήσει η φωτιά! Προφανώς αναφέρεται σε λάθος τακτικές καθώς επισημαίνει ότι είναι δύσκολο να ελεγχθούν οι φωτιές στην Ελλάδα.

Η συνέχεια στην Kifisia Press……

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here