Τα έργα του Δήμου Κηφισιάς συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

0
496

Σε εξέλιξη είναι αυτή την περίοδο 11 εργολαβίες στον Δήμο Κηφισιάς. Οι μελέτες, οι διαγωνισμοί και η επίβλεψη των έργων πραγματοποιούνται από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών.

Ενδεικτικά ανστο πλαίσιο των έργων αφέρουμε εργασίες που πραγματοποιούνται «Κατασκευή πεζοδρομίων κοινόχρηστων χώρων» και «Συντήρηση Ασφαλτικών Οδοστρωμάτων 2017».

Στο πλαίσιο του έργου « Συντήρηση Ασφαλτικών Οδοστρωμάτων 2017», πραγματοποιήθηκε η επισκευή του οδοστρώματος της πλατείας Μακεδονίας Εκάλης.

Στο πλαίσιο του έργου κατασκευής πεζοδρομίων, κατασκευάζεται το πεζοδρόμιο στον κοινόχρηστο χώρο του Δήμου επί της οδού Πελοποννήσου και στο τμήμα της μεταξύ των οδών Φιγαλείας έως Αργολίδος.

Η περίοδος ωρίμανσης για μικρομεσαία έργα στο Δήμο μας, είναι περίπου 18 μήνες με αποτέλεσμα να υλοποιούνται αυτή την περίοδο έργα αποφασισμένα και μελετημένα από το 2017.

Ο Δήμαρχος Γ. Θωμάκος παρακολουθεί στενά την εξέλιξη και την ωρίμανση των διαδικασιών και με ενέργειες του, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες, αντιμετωπίζει τις γραφειοκρατικές εμπλοκές που δυσχεραίνουν την εξέλιξη των έργων, χωρίς να υπάρχει ευθύνη του Δήμου.

Την επίβλεψη των εργασιών της Τεχνικής Υπηρεσίες έχει αναλάβει από 6 Σεπτεμβρίου ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Αρχιτέκτονας Αλέξιος Μακρής.

Επισκευή του οδοστρώματος της πλατείας Μακεδονίας ΕκάληςΣτο πλαίσιο του έργου « Συντήρηση Ασφαλτικών Οδοστρωμάτων…

Gepostet von Δήμος Κηφισιάς am Montag, 7. Oktober 2019

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here