Τα Αυτογκόλ που μένουν ατιμώρητα.

0
312

Αν συνεχίσουν να πορεύονται έτσι θα έρθει η στιγμή που ο κόσμος θα μιλήσει για «αχρείαστη κυβέρνηση».

Ρεκόρ ελαφρότητας που αγγίζει τα όρια της αναλγησίας από πρωτοκλασάτο υπουργό που είναι και αντιπρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος.

-«Βαρέθηκα να ασχολούμαι με τους ανεμβολίαστους» είπε και δεν ενοχλήθηκε κανείς στο μέγαρο Μαξίμου.

-«Δεν μπαίνουμε σε καραντίνα γιατί δεν έχουμε λεφτά, αν μας δώσει η Κομισιόν…βλέπουμε» το δεύτερο χτύπημα. Καμία αντίδραση.

«Αν δώσουμε δωρεάν rapid test θα χρεοκοπήσουμε και θα μπούμε ξανά στα μνημόνια» η τρίτη χοντρή πατάτα.

Ξανά αλαλία στο βασίλειο των αρμοδίων.

Μέσα σε λίγες μέρες ο Α. Γεωργιάδης έβαλε τρία αυτογκόλ στην εστία της κυβέρνησης, αλλά ούτε ο προπονητής του ούτε οι συμπαίκτες του θορυβήθηκαν. Τον κρατούν στην ομάδα, ελπίζοντας ότι δεν θα κάνει άλλη γκέλα.

Ευσεβής πόθος. Το χούι δεν φεύγει. Μήπως έχουν συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι δεν θα καταφέρουν να αποφύγουν την ήττα, οπότε δεν υπάρχει λόγος να ανασκουμπωθούν;

Αυτό θα άφηνε παγερά αδιάφορους τους πολίτες, αν οι γκάφες του ενός και του άλλου κυβερνητικού στελέχους ζημίωναν μόνο την κυβέρνηση και την παράταξη τους. Δυστυχώς είναι μέλη ενός συστήματος το οποίο διοικεί τη χώρα και από τις ολέθριες αποφάσεις του και τις εγκληματικές παραλείψεις του προκαλούνται βλάβες στην κοινωνία.

Έχουμε 70 με 100 νεκρούς σε καθημερινή βάση. Πολλοί θα είχαν σωθεί αν η κυβέρνηση είχε πάρει εγκαίρως τα κατάλληλα μέτρα. Για «αχρείαστες απώλειες» έκανε λόγο ο πρωθυπουργός.

Αν συνεχίσουν να πορεύονται έτσι θα έρθει η στιγμή που ο κόσμος θα μιλήσει για «αχρείαστη κυβέρνηση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here