Τα βίντεο που ΠΡΕΠΕΙ να δει κάθε Έλληνας και κάθε «έντιμος» πολιτικός! ΓΙΑΤΙ βρήκαμε πετρέλαιο αφού υποθηκεύσαμε την Ελλάδα στο ΔΝΤ;;

0
452

-ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΡΙΑ;

-ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΗ, ΕΡΜΑΙΟ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ;

-ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ «ΔΙΠΟΛΟ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ»;

-ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΔΝΤ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΓΚΑ;

ΓΙΑΤΙ ΤΣΑΒΕΖ ΚΑΙ ΠΟΥΤΙΝ ΗΤΑΝ ΟΙ «ΔΑΙΜΟΝΕΣ» ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜ”Ε” ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ; ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΛΙΝΟΝ ΕΦΕΡΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΚΑΝΤΑΦΙ, ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ, ΣΑΝΤΑΜ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣΑΝΤ;

-ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΛΑΟΥΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΚΤΗΝΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ;

-ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΘΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ;

Προτού δείτε το κυρίως «βίντεο-ντοκουμέντο», είναι πολύ σημαντικό να δείτε το τι μας έλεγε ο ΓΑΠ την Παρασκευή 11/12/09 σε συνέντευξη Τύπου του ιδίου στις Βρυξέλλες.

Προσέξτε τι απαντά στην ερώτηση του απεσταλμένου του «Βήματος» Στάθη Ευσταθιάδη (είναι ο κύριος που εμφανίζεται στην αρχή του βίντεο), ο οποίος τον ρωτάει πόσο θα μάς κοστίσει η περίφημη «Πράσινη Ανάπτυξη» της Τίνας της Μπιρμπίλη.

Δείτε το βίντεο-απάντηση:

«ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ!…..ή τουλάχιστον, μέχρι τώρα δεν έχουν βρει παρά ελάχιστα!!. Δύο χρόνια μετά ο ΓΑΠ ανακαλύπτει πετρέλαιο…..στις 10 Σεπ.2011 ομιλία του στην ΔΕΘ:

«Ανακοινώνω σήμερα ότι η Ελλάδα ξεκινά έρευνες πετρελαίου και φυσικού αερίου στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης και η απόφαση για τη σχετική προκήρυξη υπογράφεται άμεσα»!!

{videobox}c8GAle7VOmw{/videobox}

Δείτε ΤΩΡΑ το βίντεο-ντοκουμέντο και θα καταλάβετε…….ΠΩΣ μας δούλευαν ψιλό γαζί οι πολιτικοί μας, ασχέτως κόμματος, οι οποίοι δεν θεωρούν τον εαυτό τους ένα κομμάτι της Ελλάδας, γιατί θεωρούν δυστυχώς την Ελλάδα ένα κομμάτι του εαυτού τους!!…….και τα συμπεράσματα δικά σας:

{videobox}NPBJVNuDXOE{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here