Τα εν ΔΗΜΩ….εν ΟΙΚΩ!…..έντονη αντιπαράθεση και διαξιφισμοί στην Τακτική Συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 24/09/ 2014.

0
164

Το Δημοτικό Συμβούλιο συνήλθε την Τετάρτη 24/09/2014 στις 07.00μμ υπό την Προεδρία του κ. Δημήτρη Μωράκη στην αίθουσα «Β. Γκατσόπουλος» του Πολιτιστικού Κέντρου για την λήψη αποφάσεων επί «33» τακτικών θεμάτων που αναφέρονται στην πρόσκληση με Α.Π.22 ημερομηνίας 19/09/2014.

Η συνεδρίαση του Δ.Σ. ξεκίνησε στις 19.25μμ. με «34» παρόντες. Ανάμεσα στους «7» αρχικά απόντες ήταν και ο κ. Χιωτάκης. Τόσο τα σοβαρά θέματα της εκλογικής διαδικασίας για τους Προέδρους και Αντιπροέδρους των Ν.Π.Δ.Δ. και των Επιτροπών / Φορέων του Δήμου Κηφισιάς, όσο και η δίωρη συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως, χωρίς κανένα ουσιαστικό θέμα, δημιούργησαν πέραν των εντάσεων και διαξιφισμών μία απαράδεκτη καθυστέρηση με αποτέλεσμα να λήξει η συνεδρίαση στις 03.00πμ!!

Μετά την Επικύρωση πρακτικών της Συνεδρίασης του Δ.Σ. στις 07/09/2014 (ειδική συνεδρίαση) και 07/09/2014 (έκτακτη συνεδρίαση), ακολούθησε η ενημέρωση Δημοτικού Συμβουλίου από τον Δήμαρχο κ. Γ. Θωμάκο.

Ο Δήμαρχος Γ. Θωμάκος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, αναφέρθηκε στα αντιπλημμυρικά έργα που γίνονται από άλλους φορείς και ενημέρωσε το Δ.Σ. για την διάρκεια των έργων αυτών παρουσιάζοντας αναλυτικά οδούς και ημερομηνίες.

Επίσης, ανέφερε ότι καταργήθηκαν κάποιες Επιτροπές όπως αυτή για τα Κοιμητήρια διότι τα έχουν αναλάβει τα Κοινοτικά Συμβούλια και αυτή για το Κυκλοφοριακό.

Είπε ακόμα ότι η θητεία των Επιτροπών θα είναι ενός έτους και συμπλήρωσε πως τα αναπληρωματικά μέλη των Επιτροπών θα προταθεί να είναι 5 αντί 15 που ήταν παλαιότερα.

Η συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως

Αν και δεν υπήρχαν ουσιαστικά θέματα για την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση, η «όρεξη» των Δημοτικών Συμβούλων και κυρίως των επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων για «λογύδρια»……παρέτεινε την συζήτηση επί δύο ώρες!!

Απολαύστε το επίπεδο της συζήτησης που ήταν διακοσμημένη με διάφορους διαξιφισμούς και εκατέρωθεν εξηγήσεις / αντιπαραθέσεις στο παρακάτω βίντεο που ξεκινούν μετά το 41.36 και συνεχίζουν πιο έντονα μετά το 1.21 …..και τα συμπεράσματα δικά σας:

{videobox}aUb_a61JQdo{/videobox}

Στη συνέχεια ξεκίνησε η συζήτηση για τα Έκτακτα και τα Τακτικά θέματα τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί:

{videobox}EcQryFOxK_w{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here