Τα εν ΔΗΜΩ….εν ΟΙΚΩ!…..έντονη αντιπαράθεση και διαξιφισμοί στην Τακτική Συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 24/09/ 2014. Συνέχεια…..

0
291

Μεταμεσονύχτιοι διαξιφισμοί κατά την διάρκεια της συζήτησης του σοβαρού θέματος με αριθμό 17 που αφορούσε την εξουσιοδότηση και αντικατάσταση Υπευθύνου Πράξης για το υποβληθέν πρόγραμμα με τίτλο: «Διαχείριση αιτημάτων καθημερινότητας του Πολίτη του Δήμου Κηφισιάς»!

Το εν λόγω θέμα ήταν η συμμετοχή του Δήμου Κηφισιάς σε ευρωπαϊκά προγράμματα όπως το πρόγραμμα «Διαχείριση αιτημάτων καθημερινότητας του Πολίτη του Δήμου Κηφισιάς», το οποίο έχει προϋπολογισμό 61.500 ευρώ και θα εισαγάγει νέες τεχνολογίες στη συναλλαγή με τους πολίτες, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα υποβολής αιτήματος και παρακολούθησης της πορείας της διεκπεραίωσής του σε 24ωρη βάση.

Αυτό το πρόγραμμα έχει συνάφεια με ένα άλλο το οποίο είχε εκτελέσει η προηγούμενη Δημοτική Αρχή και σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Θωμάκου η αρμόδια αρχή που ελέγχει τα ευρωπαϊκά προγράμματα ζητούσε επίμονα διευκρινήσεις για τον τρόπο υλοποίησής του.

Το πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας» χρηματοδοτούνταν από το Γ’ ΚΠΣ, συμβατικής αξίας 238.282,12 ευρώ το οποίο παραλήφθηκε το 2009 και αφορούσε το site του Δήμου Κηφισιάς (www.kifisia.gr).

Ο Δήμαρχος κ. Θωμάκος χαρακτήρισε προκλητική αυτή τη δαπάνη για την κατασκευή ενός site.

Παρακολουθείστε  από άλλη βιντεοκάμερα το θέμα 17 Part 1

{videobox}VjG1UvQty2Y{/videobox}

και το θέμα 17 Part 2

{videobox}yX95H22d1Bw{/videobox}

διότι δεν προβλήθηκαν από το WEB TV……για τεχνικούς λόγους!!

ΤΕΛΙΚΑ όπως φαίνεται όποια…...πέτρα και αν σηκωθεί, γινόμαστε μάρτυρες γεγονότων τέτοιων που πραγματικά μας αφήνουν άφωνους!!

Υ.Γ. Όπως πληροφορούμεθα η συνεργασία του Δήμου Κηφισιάς με την WEB TV διεκόπη.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here