Τα εν ΔΗΜΩ….εν ΟΙΚΩ!…..αναλυτικό ρεπορτάζ των «διαπληκτισμών» κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. στις 09/01/19.

0
1032

Κάποια στιγμή στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της Κηφισιάς, στις 9 Ιανουαρίου 2019, ανέβηκε το θερμόμετρο των «διαπληκτισμών» και συγκεκριμένα στο σημείο 1.42.00 και 1.47.00, όταν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος αποκάλεσε τον Βασίλη Βάρσο, ψεύτη και συκοφάντη, γιατί  ο τελευταίος είπε ότι η μόνη απόφαση που θα ψηφίσει για τη Δημοτική Επιχείρηση «Μένανδρο Α.Ε.» είναι το κλείσιμό της, μια και πρόκειται για αμαρτωλή και με πολλές ατασθαλίες επιχείρηση.

Στοιχεία ζήτησε ο Δήμαρχος για τις κατηγορίες, στοιχεία που δεν κατέθεσε ο πρώην Δήμαρχος Βασίλης Βάρσος  και ο Γιώργος Θωμάκος έξαλλος τον κατηγορούσε σχεδόν για 5 λεπτά ως συκοφάντη, ενώ Σύμβουλοι και η Πρόεδρος προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν.

Επίσης, λίγο πιο πριν (στο σημείο 1.00.00) φωνές είχαν ενταθεί,  όταν ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Καπάτσος χωρίς να έχει τον λόγο προσπάθησε να μιλήσει και η Πρόεδρος κ. Ντέμη Αγαπάκη του το απαγόρευσε.

Ο Γιάννης Καπάτσος σήκωσε τον τόνο της φωνής του, το ίδιο και η Πρόεδρος, με αποτέλεσμα να επικρατήσει για λίγο πανδαιμόνιο στην αίθουσα!…….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here