Τα εν ΔΗΜΩ……εν ΟΙΚΩ!…..ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου από τον Δήμαρχο στις 10/06/2015.

0
188

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος ξεκίνησε την καθιερωμένη ενημέρωσή του Δημοτικού Συμβουλίου με τη διαπίστωση, όπως ακριβώς είπε ότι παρατηρείται και στις τρεις κοινότητες, με την Κηφισιά να έχει τα πρωτεία, σωρεία δολιοφθορών και κακοποιών ενεργειών σε σχολικές εγκαταστάσεις και σε πινακίδες, χαρακτηρίζοντας τις ενέργειες αυτές όχι τυχαίες.

Ο κ. Θωμάκος ενημερώνοντας το Δημοτικό Συμβούλιο είπε ότι θεωρεί, ότι υπάρχουν δύο ομάδες που ενεργούν παράλληλα, η μια που καταστρέφει τις πινακίδες και η άλλη τα σχολικά κτίρια. Ανέφερε επίσης ότι στο Λαϊκό θέατρο της Ν. Ερυθραίας διαπιστώθηκε κλοπή σημαντικών περιουσιακών στοιχείων.

Ο Δήμαρχος μέσω των τοπικών μέσων ενημέρωσης κάλεσε τους πολίτες που θα υποπέσουν στην αντίληψή τους αντίστοιχες ενέργειες να ενημερώσουν αμέσως τις αρχές ή το δήμο, θεωρώντας ότι ο δήμος είναι στόχος των ομάδων αυτών. Για το λόγο αυτό ο δήμος είναι σε επαφή με τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες έχουν ενημερωθεί λεπτομερώς και σε συνδυασμό με μέτρα που έχουν λάβει, πιστεύουν ότι τελικά αυτές οι ομάδες θα συλληφθούν.

Τέλος ο κ. Θωμάκος ανακοίνωσε ότι σύντομα θα γίνει ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με θέμα την ασφάλεια. Στο σημείο αυτό ο δήμαρχος ανάφερε το ενδεχόμενο να προτείνει να δοθεί σε ιδιωτική εταιρία φύλαξης, κατά τις νυχτερινές ώρες, η προστασία των σχολείων και κάθε δημοτική κτιριακή περιουσία, διευκρινίζοντας όμως ότι αυτή είναι σκέψη δική του.

Στη συνέχεια ο κ. Θωμάκος ενημέρωσε ότι η λύση των 100 δόσεων λειτούργησε θετικά στο δήμο, ενώ για το περιβόητο, υπό κατεδάφιση κλειστό γυμναστήριο που βρίσκεται στην αυλή δημοτικού σχολείου της Ν. Ερυθραίας, λόγω προβλημάτων που παρουσιάστηκαν με τον εργολάβο – παραιτήθηκε και ανέλαβε νέος – η κατεδάφισή του θα ολοκληρωθεί πολύ σύντομα, μετά και τη δική του επίσκεψη στην αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Δείτε την ενημέρωση του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Γιώργου Θωμάκου κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 10 Ιουνίου 2015, όπως την κατέγραψε η κάμερα της «Θ»:

{videobox}0ImOZlp8xFY{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here