Τα εν ΔΗΜΩ….εν ΟΙΚΩ!….. με κανονικούς ρυθμούς πραγματοποιήθηκε η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 17/06/2015.

0
209

Την Τετάρτη 17/06/2015 και ώρα 07.00μμ συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου, υπό την προεδρεία της κ. Δ. Μωράκη.

Στη λήξη της προ ημερησίας συζήτηση εδόθη ο λόγος στον κ. Αλέξανδρο Μαρκόπουλο, ο οποίος εκπροσωπούσε τους πολίτες που είχαν υπογράψει επιστολή διαμαρτυρίας για τη μετατροπή του χώρου που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Ξενίας και Παναγίας Ελευθερώτριας, σε χώρο διεξαγωγής του «Φεστιβάλ Κηφισιάς» από 22 Ιουνίου έως 17 Ιουλίου 2015.

Ο κ. Μαρκόπουλος ανέπτυξε το σκεπτικό των περιοίκων, που είχαν υπογράψει την επιστολή και εξήγησε στο Δημοτικό Συμβούλιο για τους λόγους διαφωνίας τους.

Στον πολίτη απάντησε ο Πρόεδρος του «Δημήτρη Βικέλα» κ. Σταύρος Ζαπάντης που ενημέρωσε για τη διαμόρφωση του χώρου και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, δίνοντας έμφαση στο γεγονός της νομιμότητας που έχει ο συγκεκριμένος χώρος για την πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Ακόμη ο κ. Ζαπάντης δεσμεύτηκε ότι οι επτά ή οκτώ εκδηλώσεις που θα γίνουν θα τηρήσουν αυστηρά το ωράριο κοινής ησυχίας, ενώ παράλληλα θα βρίσκονται και τροχονόμοι στην περιοχή για την αντιμετώπιση κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Να σημειώσουμε ότι στο σύνολό τους, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι τάχθηκαν υπέρ της αξιοποίησης του χώρου.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την συζήτηση που κατέγραψε η «Θ»:

Ο εκπρόσωπος των κατοίκων κ. Αλέξανδρος Μαρκόπουλος ανέπτυξε το σκεπτικό των περιοίκων: 

{videobox}AMC4IFJAODg{/videobox}

Απάντηση του Προέδρου του «Δημήτρη Βικέλα» κ. Στ. Ζαπάντη

{videobox}yrD5ozdhHPY{/videobox}

Τοποθετήσεις Δημοτικών Συμβούλων:

{videobox}d5YJlAgKRT8{/videobox}

Τελική τοποθέτηση του Δημάρχου κ. Θωμάκου: 

{videobox}gDnTgicEq3A{/videobox}

Η «Θ» κατέγραψε επίσης το χώρο, όπως έχει διαμορφωθεί και τις προετοιμασίες για την πρώτη εκδήλωση, που θα λάβει χώρα στις 22 και 23 Ιουνίου 2015:

{videobox}GSHlY3LLq-c{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here