Τα εν ΔΗΜΩ…..εν ΟΙΚΩ!…..ρεπορτάζ της θυελλώδους πρώτης φθινοπωρινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου στις 09/09/2015.

0
200

Αναφερόμενοι στο άρθρο με τίτλο «Ένταση μετά…….Ανθοκομικής & Facebook» της www.amarysia.gr σχετικά με (1) την πρωτοφανή για τα δημοτικά δρώμενα της Κηφισιάς, δημόσια καταγγελία του Δημοτικού Σύμβουλου Ιωάννη Καπάτσου στο πρόσωπο του προέδρου της Ανθοκομικής και (2) την τοποθέτηση του Δημοτικού Σύμβουλου της μείζονος μειοψηφίας, Στάθη Κύρλου που έλαβαν χώρα στην πρώτη φθινοπωρινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 09/09/2015………θα θέλαμε να κάνουμε την ακόλουθη εισήγηση:

Είναι πράγματι λυπηρό το χαμηλό επίπεδο των σχολίων και των καταγγελιών σχετικά με την «κακοδιαχείριση» στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Κηφισιάς από διάφορα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της Κηφισιάς. 

Από την μια η άνευ αποδεικτικών στοιχείων δημόσια καταγγελία του εκπρόσωπου της Ελληνικής Αυγής για την Κηφισιά, και Δημοτικού Σύμβουλου Ιωάννη Καπάτσου στο πρόσωπο του Προέδρου της Ανθοκομικής! και από την άλλη ο λαϊκίστικος τρόπος του Δημοτικού Σύμβουλου της μείζονος μειοψηφίας, Στάθη Κύρλου, με τον οποίο ζήτησε απαντήσεις από τη Δημοτική Αρχή…..«για τα όσα έχουν κατακλύσει τελευταία το διαδίκτυο και έχει βουίξει ο τόπος, για το «πάρτι» στη φετινή Ανθοκομική του Δήμου Κηφισιάς»…….πυροδότησε μια άνευ προηγουμένου ένταση στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 9 Σεπτεμβρίου 2015.

Για αυτό εισηγούμεθα  κ. Κομιανέ να επισπεύσετε τον διαχειριστικό έλεγχο των τελευταίων ετών του ΝΠΔΔ ο οποίος μάλιστα να δημοσιοποιηθεί για να ξεκαθαρίσει το τοπίο και……να πάει ο κάθε «κατεργάρης» Δημοτικός Σύμβουλος στον μπάγκο του!! 

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here