Τα εν ΔΗΜΩ….εν ΟΙΚΩ!..ρεπορτάζ της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου με άρωμα προεκλογικό.

0
523
dav

Η Δημοτικό Συμβούλιο  συνήλθε την Τετάρτη 31/10/2018 στις 07.30μμ υπό την Προεδρία της κ. Σάντυ Πατρινού Ντελ-Τόρο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κατά τη διάρκεια της προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση  στο Δημοτικό Συμβούλιο, όταν ο Δήμαρχος Κηφισιάς, κ. Γιώργος Θωμάκος ρωτήθηκε από τον κ. Νίκο Χιωτάκη, αν έχει εμπιστοσύνη στην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σάντυ Πατρινού Ντελ-Τόρο, ύστερα και από την επιστολή της στην οποία θέτει υποψηφιότητα ως Δήμαρχος στις επόμενες εκλογές…..απάντησε αποστομωτικά ότι:

«Την θεωρούμε άξια και την περιβάλλουμε με εμπιστοσύνη!!».

Μετά την «κάθετη» αυτή απάντηση όλοι οι εκπρόσωποι των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης έμεινα ΑΦΩΝΟΙ!! Ουδείς δεν θέλησε να την σχολιάσει!!……

Στο ίδιο Δημοτικό Συμβούλιο παρατηρήθηκε ότι είχαν αλλάξει και οι θέσεις που καταλαμβάνουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, επειδή ο Σύμβουλος Χρήστος Καλός ανεξαρτητοποιήθηκε, λόγω της πρόσφατης αποχώρησης του από την παράταξη του κ. Θωμάκου.

dav Έτσι κάθισε εκ αριστερών του Προεδρείου μαζί με τις δύο συμβούλους που είχαν ανεξαρτητοποιηθεί στο παρελθόν την κ. Καλλιόπη Πάστα και την κ. Ευγενία Παπαδήμα.

Υ.Γ. Η ανοικτή επιστολή της κ. Πατρινού έχει ως ΕΞΗΣ…….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here