Τα Πάνω Κάτω φέρνει ΝΕΑ δημοσκόπηση σε ευρύ μάλιστα δείγμα!…

0
319

Η δημοσκόπηση που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «δημοκρατία» αποτυπώνει με κάθε λεπτομέρεια αυτό που επικρατεί τα τελευταία δύο χρόνια στην Ελλάδα. Οι πολίτες δεν εμπιστεύονται την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της εταιρίας R.P. REALPOLLS LTD είναι κόλαφος για την κυβέρνηση και αποδεικνύουν ότι η αποτυχημένη διαχείριση της πανδημίας, που έχει κοστίσει τη ζωή σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους και έχει καταστρέψει την οικονομία, με τα απανωτά και αχρείαστα lockdowns, δεν κρύβεται από τους πολίτες όσες λίστες Πέτσα κι αν υπάρξουν. Η πραγματικότητα δεν μπορεί να κρυφτεί. Οι Έλληνες γνωρίζουν.

Η πρώτη ερώτηση στην οποία κλήθηκαν να απαντήσουν οι ερωτηθέντες είναι αν έχουν εμβολιαστεί. Σύμφωνα με την έρευνα, το 72,6% όσων ρωτήθηκαν έχει εμβολιαστεί και το 14,7% δηλώνει ότι δεν σκοπεύει να εμβολιαστεί.

Σημαντικό στοιχείο σε αυτές τις απαντήσεις είναι και το ποσοστό αυτών που είπαν ότι σκοπεύουν να εμβολιαστούν, το οποίο αγγίζει το 2,8%. Γίνεται φανερό το πρόβλημα που παρουσιάζεται στο εμβολιαστικό πρόγραμμα της χώρας, το οποίο μοιάζει να έχει…κολλήσει.

Η κυβέρνηση έχει καταφέρει να διχάσει την κοινωνία, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα της έρευνας, και επίσης καταρρίπτεται ο μύθος ότι όλοι όσοι αντιδρούν στα κυβερνητικά μέτρα είναι αντιεμβολιαστές.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε στον πληθυσμό 17 ετών και άνω, από τις 3 έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2021, σε συνολικό δείγμα 5.625 άτομα (826 χρήστες κινητών τηλεφώνων, 4.799 χρήστες κοινωνικών δικτύων). Είναι απαραίτητες αυτές οι διευκρινήσεις, ώστε να φανεί το μεγάλο δείγμα το οποίο συμμετείχε.

Από όσους ρωτήθηκαν, το 59% απάντησε ότι θεωρεί πως η κυβέρνηση χρησιμοποιεί την επιτροπή λοιμωξιολόγων κατά το δοκούν.

Κρίσιμες για την αξιοπιστία της κυβέρνησης οι απαντήσεις στο ερώτημα πώς βαθμολογούν την κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας. Το 42,6% κρίνει εντελώς αρνητικά τη διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση και μόνο το 11,6% εντελώς θετικά.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here